ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη αίτηση για την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η πρώτη αίτηση για την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Αλαφούζος EUROKINISSI

Δύο εταιρίες οι οποίες ειδικεύονται στην παρασκευή, τοποθέτηση και φροντίδα χλοοτάπητα ζητούν από την ΕΕΑ την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η λίστα με τις οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μοιάζει ατελείωτη και κάθε μέρα ξεπηδά και μία ακόμη! Αυτή τη φορά βγαίνει στην επιφάνεια και η πρώτη αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Ε.Ε.Α.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΕΑ οι εταιρίες "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ" κατέθεσαν το συγκεκριμένο αίτημα.

Πρόκειται για εταιρίες οι οποίες ειδικεύονται στην κατασκευή και φροντίδα χλοοτάπητα με τις οποίες υπήρξε συνεργασία με τους πράσινους τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς πρόκειται για οφειλές οι οποίες είτε δεν πληρώθηκαν ποτέ, είτε δεν ελήφθησαν τα χρήματα των διακανονισμών στις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν πήρε απόφαση για την υπόθεση η οποία θα εξεταστεί ξανά στις 19 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το απόσπασμα από το σχετικό σημερινό δελτίο Τύπου της Ε.Ε.Α αναφέρει: "Αίτηση των εταιρειών "GREENPARK ΕΠΕ" και "GREENSCAPE ΑΕ" περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 19-10-17"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ