ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους παίκτες για τις πληρωμές

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου στη συνάντηση που είχε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού τους πρότεινε την εξόφληση του Δεκεμβρίου και το 50% του Φεβρουαρίου μέχρι την Πέμπτη και την εξόφληση στις 10 Ιουνίου. Ούτε κουβέντα για τη δόση του Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου και ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμος, βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο στο Κορωπί και πριν τη προπόνηση των πράσινων πρότειναν στους παίκτες του τριφυλλιού με βάση την ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δοθεί το 50% Δεκέμβρη-Φλεβάρη την Πέμπτη και η εξόφλησή του Φεβρουαρίου να γίνει στις 10 Ιουνίου.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησηςδέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».

Αρκετά επιφυλακτικοί ήταν ιδίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μάλιστα υπήρξαν έντονες αντιδράσεις προς τους Κωνσταντίνου και Στάμου στο άκουσμα των επιταγών και αρκετοί δεν τις δέχθηκαν λέγοντας πως η διοίκηση τους κοροϊδεύει.

Μάλιστα μαζί με τις επιταγές τους ζητήθηκε να υπογράψουν και ένα χαρτί ότι έχουν εξοφληθεί τον Δεκέμβρη και τον Φλεβάρη, κάτι που φυσικά δεν θα ισχύει έως τις 10 Ιανουαρίου, έτσι ώστε να μην έχουν δικαίωμα να κάνουν προσφυγή αφού θα τους οφείλεται μόνο μια δόση, αυτή του Μαΐου.

Να σημειώσουμε ότι το συνολικό ποσό των χρημάτων που υπολείπεται από τη δόση του Δεκέμβρη και όλη η δόση Φεβρουαρίου αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Επίσης ειδική περίπτωση αποτελεί ο Λουτσιάνο καθώς στον Βραζιλιάνο δεν έχουν δοθεί χρήματα για τον Δεκέμβριο αφού έχει να λαμβάνει πλέον τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη και με τον 25χρονο μέσο θα γίνει προσωπική κουβέντα τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ