ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η περίπλοκη κατάσταση του Ρόμπιν Λουντ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΝΤ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΝΤ EUROKINISSI

Ο Ρόμπιν Λουντ περνά καλά στην Αθήνα, αλλά η έλλειψη προοπτικής στον Παναθηναϊκό τον προβληματίζει. Άγνοια για τα σενάρια από τον Νίκλας Χουλτ.

Ίσως και άθελα τους πολλές φορές, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εμπλέκονται αυτή τη χρονική περίοδο σε μεταγραφικά σενάρια. Όπως ο Ρόμπιν Λουντ, για τον οποίο φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Σταντάρ Λιέγης.

Ο Φιλανδός χαφ προτιμά να μην τοποθετηθεί δημοσίως για το μέλλον του και αρνείται να απαντά σε σχετικές ερωτήσεις. Ωστόσο, είναι σαφές ότι προβληματίζεται από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον Παναθηναϊκό και από την παντελή έλλειψη προοπτικής.

Εφόσον επικρατούσε ομαλότητα, ο Λουντ δεν θα ήθελε να φύγει από την Αθήνα, παρά μόνο για κάτι εξαιρετικό. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις συνθήκες διαβίωσης και θεωρεί πως δύσκολα θα συναντήσει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όμως, η αβεβαιότητα στον Παναθηναϊκό τον ωθεί να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό. Κάτι που φοβάται ο Λουντ είναι μήπως χάσει τα χρήματα του, σε ενδεχόμενη χρεωκοπία της ΠΑΕ. Για αυτό, σκέφτεται να συζητήσει τη μεταγραφή του τον Ιανουάριο, ώστε να μην ρισκάρει μέχρι το καλοκαίρι και παράλληλα, να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ένα μικρό ποσό.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΛΤ

Ο Νίκλας Χουλτ ενημερώθηκε για τη φημολογία που τον θέλει να έχει συμφωνήσει με άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, για την περίπτωση που εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον Παναθηναϊκό μέσω προσφυγής. Μιλώντας στο περιβάλλον του, ο Σουηδός αριστερός μπακ τόνιζε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν και δεν πρόκειται να το κάνει εν αγνοία του Τριφυλλιού.

Πάντως, ακόμα και αν ο Χουλτ πράξει τα λεγόμενα του, δεν αποκλείεται ο ατζέντης του να ενεργήσει διαφορετικά. Ο Μάρτιν Νταλίν δεν διατηρεί καλή σχέση με τους διοικούντες και θέλει να πάρει τον πελάτη του από τον Παναθηναϊκό από την προηγούμενη άνοιξη...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ