ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ προσπαθεί για συμφωνία με Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει συμβιβαστική λύση με τις προσφυγές των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, ενώ η πλευρά Κουτρουμπή απέρριψε την πρόταση για τη λύση του συμβολαίου και ζήτησε νέα με βελτιωμένους όρους. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε προσωρινά τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών από τον Ράσμους Τελάντερ, αλλά οι εκκρεμότητες δεν εξαντλούνται απόρροια των οικονομικών προβλημάτων. Άλλωστε, ακόμα και με τον Δανό στόπερ, δόθηκε παράταση στην υπόθεση και δεν επιλύθηκε οριστικά.

Πλέον, η προσοχή των ιθυνόντων του Τριφυλλιού είναι στραμμένη στις προσφυγές των Σεμπαστιάν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, που έχουν προγραμματιστεί να εκδικαστούν την Πέμπτη (21/12).

Οι "πράσινοι" διοικούντες έχουν ανοιχτή γραμμή με τη δικηγόρο των τριών ποδοσφαιριστών, Ασπασία Σουλούκου και έχουν προτείνει την καταβολή ενός ποσού, έναντι της συνολικής οφειλής, προκειμένου να αποσπάσουν τη συναίνεση της για την αναβολή της εκδίκασης.

Παρά τη δυσαρέσκεια των παικτών για τις αθετήσεις των συμφωνιών και τη συμπεριφορά διοικητικών στελεχών που έχουν αποχωρήσει, εντούτοις υπάρχει διάθεση για συμβιβασμό. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα βρουν προς το παρόν, αφού και η κατάρρευση του Παναθηναϊκού δεν θα ωφελήσει κανέναν.

ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Επιπροσθέτως, προς εκτόνωση βαίνει το πολεμικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ της διοίκησης και του Γιώργου Κουτρουμπή. Ο δικηγόρος του 26χρονου στόπερ και ο πατέρας του συναντήθηκαν με μέλη της ΠΑΕ και συμφώνησαν ότι είναι προτιμότερο να συμβιβαστούν για τη διακοπή της συνεργασίας τους, παρά να καταλήξουν στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ.

Βέβαια, ακόμα απέχουν από το να συμφωνήσουν και η πλευρά Κουτρουμπή διεμήνυσε ότι δεν αποδέχεται την αρχική πρόταση για τη λύση του συμβολαίου και περιμένει κάτι καλύτερο. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού εξήγησαν τις δυσκολίες που υπάρχουν και τόνισαν ότι θα επανέλθουν με νέα προσφορά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ