ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέβαλε το 30% της δόσης Δεκεμβρίου στους παίκτες

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Όπως είχαν ενημερωθεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού από χθες (10/4), η διοίκηση κατέβαλε το 30% της δόσης Δεκεμβρίου, ώστε να επιστρέψουν στις προπονήσεις τους.

Μετά την αποχή από τις προπονήσεις που είχαν κηρύξει οι παίκτες του Παναθηναϊκού τις προηγούμενες ημέρες εξαιτίας του ότι δεν είχαν δει το χρώμα του χρήματος και οι διοικούντες είχαν αθετήσει το χρονοδιάγραμμά τους, σήμερα (11/4) η ΠΑΕ έκανε πράξη την υπόσχεσή της και και κατέβαλε το 30% της δόσης Δεκεμβρίου.

Υπό το φόβο να κατέβουν οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" χωρίς προπόνηση στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, η διοίκηση αποφάσισε να βάλει σε όλους ανεξαιρέτως - Έλληνες ή ξένους - χρήματα, ώστε να επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι "πράσινοι": "Το πρωί της Τετάρτης θα αρχίσουν οι πληρωμές όλων των ποδοσφαιριστών με την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς". Τόνιζαν μάλιστα πως άνθρωπος της διοίκησης θα είναι στο "Γ. Καλαφάτης" το απόγευμα για να δείχνει τη σχετική κατάθεση, καθώς υπάρχει περίπτωση ένας παίκτης ανάλογα την τράπεζα του να δει τα χρήματα την επόμενη μέρα.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" τόνιζαν: " Το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί τα καταθετήρια θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές". Η σχετική ενημέρωση ανέφερε για το ποσό που θα δοθεί: " Αντιστοιχούν στο 30% του Δεκεμβρίου". Όπερ και εγένετο και ως εκ τούτου οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο Κορωπί κανονικά για να τεθούν υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ