ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβεβαιώνουν όλοι τον όρο αποδέσμευσης του Χριστοφή

Επιβεβαιώνουν όλοι τον όρο αποδέσμευσης του Χριστοφή

Από την Ομόνοια παραδέχτηκαν ότι ο Δημήτρης Χριστοφή μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι χωρίς την συναίνεση τους. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τις σκέψεις του Κύπριου εξτρέμ.

Η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Χριστοφή έχει κινητοποιήσει την Ομόνοια. Η προοπτική να χαθεί ο πιο ποιοτικός Κύπριος ποδοσφαιριστής δεν αρέσει καθόλου στους ιθύνοντες των "πρασίνων", οι οποίοι θα επιδιώξου άμεσα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό, "δεν χρειάζεται να τοποθετούμαστε συνεχώς για αυτό το ζήτημα. Θα ξεκινήσει η προσπάθεια για την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μας. Και οι δυο πλευρές παρουσιάζονται θετικές στην προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας. Απομένει το πρακτικό κομμάτι".

Πρακτικά, πρόκειται για μία έμμεση παραδοχή από το στέλεχος της Ομόνοιας, ότι ο Δημήτρης Χριστοφή μπορεί να αποχωρήσει για άλλη ομάδα το καλοκαίρι, χωρίς να χρειαστεί τη συναίνεση της διοίκησης. Αυτός είναι ο όρος που είχε αναφέρει προ δύο ημερών ο νομικός εκπρόσωπος του 28χρονου εξτρέμ.

"Πηγές" από τη Μεγαλόνησο υποστηρίζουν ότι ο Χριστοφή θέλει να δοκιμάσει ξανά στο εξωτερικό μετά τη διετία του στην ελβετική Σιόν. Ο Παναθηναϊκός τον δελεάζει επειδή έχει βασικό ρόλο στον σχεδιασμό του Μαρίνου Ουζουνίδη και πιστεύει ότι θα διεκδικήσει τίτλους και θα διακριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βέβαια, δεν είναι απλό για τον Χριστοφή να φύγει από την Ομόνοια. Έχει συνδεθεί με τους φιλάθλους, αγαπάει την ομάδα και έχει εξαιρετική σχέση με τον νέο προπονητή, Πάμπο Χριστοδούλου.

Το σίγουρο είναι πως η μεταγραφή του Δημήτρη Χριστοφή εναπόκειται στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη. Το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι προσιτό, η Ομόνοια δεν έχει το δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις και ο Κύπριος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρεται για την προοπτική του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ