ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα εναντίον του ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός των απουσιών και της προβληματικής ψυχολογίας, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" χωρίς να έχει περιθώρια για απώλειες.

Να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να διατηρήσει τις πιθανότητες για την πρώτη θέση των playoffs, θα επιχειρήσει ο Παναθηναϊκός στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Το διπλό της ΑΕΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα του τουρνουά, διαμόρφωνε νέους συσχετισμούς στη βαθμολογία και επειδή λογικά θα επικρατήσει του Πανιώνιου στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Επίσης, ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς της Τούμπας, προσθέτει ακόμα ένα κίνητρο. Ασφαλώς, ακόμα και αν νικήσει ο Παναθηναϊκός δεν θα αλλάξει κάτι, ούτε συνιστά… εκδίκηση. Όμως, για το "τριφύλλι" οι τρεις βαθμοί της νίκης θα έχουν μεγαλύτερη αξία.

Η προσέλευση στις εξέδρες αναμένεται μικρή, αφού οι οπαδοί είναι απογοητευμένοι από την αποτυχία επίτευξης των στόχων και την έλλειψη οράματος από τη διοίκηση. Υπάρχει και το εργάσιμο της ημέρας, που λειτουργεί αποτρεπτικά, παρότι η ώρα έναρξης έχει οριστεί αργά.

ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες… Δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ζέκα και τους τραυματίες Βιγιαφάνιες, Λουντ, Τελάντερ και τον Μέστο, ο οποίος έχει ζαλάδες. Αναγκαστικά, θα επιλέξει υπηρεσιακές λύσεις για τη συγκρότηση της ενδεκάδας.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, οι Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα της άμυνας και οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο. Οι Κουρμπέλης και Μαρινάκης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ και οι Κλωναρίδης και Εμποκού θα παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Τέλος, οι Μπεργκ και Λέτο θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ