ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να είναι η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για την σεζόν 2011-12 όπως αποκαλύπτουν τα "Πράσινα Νέα". Χωρίς γιακά... και με ψιλές ρίγες στο στήθος οι βασικές καινοτομίες.

Ο Παναθηναϊκός συνεργάζεται και τη νέα χρονιά (υπάρχει συμβόλαιο εξάλλου) με την "Adidas" και οι άνθρωποι των "πράσινων" έχουν ήδη συζητήσει με τους εκπροσώπους ένδυσης της συγκεκριμένης εταιρείας και κατά 99% έχουν κατασταλάξει στη φανέλα της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκαλύπτουν τα " Πράσινα Νέα" αυτή θα έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την φετινή και η κυριότερη αφορά τον γιακά ο οποίος υπήρχε τα τελευταία χρόνια.

Πλέον η φανέλα δεν θα έχει γιακά αλλά κοφτό λαιμό με σχήμα "V" μπροστά και αυτός θα είναι σε άσπρο χρώμα σπάζοντας και άλλο το βασικό πράσινο χρώμα. Παράλληλα, οι λωρίδες στους ώμους θα είναι πιο μεγάλες και επίσης θα υπάρχουν κάποιες πολύ λεπτές λευκές γραμμές. Ακόμη στα μανίκια, στο τέλος τους, θα υπάρχει επίσης μια λευκή λωρίδα.

Ακόμη μια διαφορά που υπάρχει σε αυτή που έχουν δει στο "τριφύλλι", αλλά δεν αποκλείεται να μην είναι η τελική, είναι πως μπροστά υπάρχει στο ύψος των ώμων δυο μαύρες γραμμές οι οποίες είναι από ένα ειδικό υλικό της "Adidas" για να βοηθάει τους ποδοσφαιριστές αλλά ίσως τελικά αυτό δεν υπάρχει στην τελική εικόνα της φανέλας.

Δεν έχει αποφασιστεί το χρώμα... της τρίτης

Όσον αφορά τη λευκή φανέλα θα είναι σχεδόν η ίδια με τις αντίστοιχες πράσινες αποχρώσεις στις θέσεις του λευκού χρώματος ενώ ακόμα δεν έχει καθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με την τρίτη φανέλα του Παναθηναϊκού και το αν το μαύρο χρώμα θα συνεχίσει να υπάρχει σε αυτή.

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού θα μοιάζει αρκετά με αυτή της Εθνικής ομάδας του Μεξικό και της εμφάνισης που χρησιμοποιεί στο Κόπα Αμέρικα. Μόνο που η χρυσή γραμμή θα είναι στο τέλος του μανικιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ