ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μπρόντμπι στη διεκδίκηση του Ένγκβαλ

Η Μπρόντμπι στη διεκδίκηση του Ένγκβαλ
BJORN LARSSON ROSVALL/TT VIA AP

Η Μπρόντμπι έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 21χρονο επιθετικό της Μπρίστολ Σίτι, Γκούσταβ Ένγκβαλ, ο οποίος αρέσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκούσταβ Ένγκβαλ αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, μόνο που εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας θα απασχολήσει προς το τέλος Ιανουαρίου. Εάν υπάρχουν χρήματα, θα γίνει κίνηση για τον δανεισμό του, αλλά σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αρχίσουν συζητήσεις.

Βέβαια, για να συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει ο 21χρονος στράικερ να είναι διαθέσιμος μέχρι τότε... Διότι σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της "Bristol Post", ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται.

Η ανταγωνίστρια είναι μία γνώριμη από το καλοκαίρι, η Μπρόντμπι. Ασφαλώς, όλοι θυμούνται ότι πριν πάρει τον Τσάβες, ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύτηκε με την πρωταθλήτρια Δανίας για την αγορά του Τέεμου Πούκι.

Η Μπρόντμπι έχει προσεγγίσει τον Ένγκβαλ και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, αφού τον θεωρεί μία ποιοτική επιλογή για την επίθεση. Σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, πλεονεκτεί στο ότι προτίθεται να τον αγοράσει και όχι να τον δανειστεί, ενώ διαθέτει ρευστό για να πληρώσει.

Άλλωστε, ο Ένγκβαλ δήλωσε στην "Aftonbladet" ότι δεν επιθυμεί να δοθεί εκ νέου δανεικός και προτιμά μία ξεκάθαρη λύση για το μέλλον του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ