ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Μπρίστολ Σίτι για τον Λουντ"

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπρίστολ Σίτι και η Γουλβς ασχολούνται με τον Ρόμπιν Λουντ, αλλά δεν έχουν κινηθεί επίσημα, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει τις προτάσεις για την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ρόμπιν Λουντ έχει εκφράσει την επιθυμία να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φέρει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο μήνας μόλις άρχισε και ακόμα υπάρχει χρόνος, αλλά δεν παρατηρείται έντονη κινητικότητα γύρω από τον Φιλανδό χαφ.

Η προτεραιότητα του Λουντ είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο, αν και ο ποδοσφαιριστής έχει πέραση στις σκανδιναβικές χώρες και το Βέλγιο. Στο μεταξύ, νεότερα δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρθηκαν ξανά στο ενδιαφέρον της Μπρίστολ Σίτι και της Γουλβς.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Μπρίστολ Σίτι παρακολουθεί τον Λουντ και ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του, ενώ εκτιμά ότι με μία πρόταση κοντά στις 500.000 ευρώ, θα αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Όσο για τη Γουλβς, αρκείται απλώς να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην υπόθεση.

Είναι πραγματικότητα ότι ο Λουντ είναι από τους αθόρυβους παίκτες στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού λειτουργεί επαγγελματικά απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν έχει ζητήσει να μην αγωνίζεται και θέλει να φύγει φέρνοντας λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ