ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μπεσίκτας έχει μπει δυνατά για τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μολέντο είναι δεδομένο, ο Παναθηναϊκός περιμένει πρόταση και ο Ουζουνίδης θέλει να γνωρίζει την κατάληξη το συντομότερο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Ασφαλώς, το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν ο Ροντρίγκο Μολέντο να επέκτεινε το συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 και να έμενε στην Αθήνα. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του, που δεν περιλαμβάνουν την Ελλάδα… Τουλάχιστον, αυτό προκύπτει από τις επαφές που έχει ο μάνατζερ του με ομάδες του εξωτερικού.

Τις τελευταίες μέρες, η Μπεσίκτας έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του Μολέντο, όπως ισχυρίζεται ο τουρκικός Τύπος. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει προτείνει 2 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό και έχει διάθεση να αυξήσει την προσφορά της, ενώ προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 1,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Από το "τριφύλλι" τονίζουν ότι δεν έχουν επίσημη πρόταση από την Μπεσίκτας, όμως αναγνωρίζουν ότι κάτι κινείται από την τούρκικη ομάδα. Οι απαιτήσεις των «πρασίνων» αρχίζουν από τα 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει η διάθεση να το συζητήσουν και να συμβιβαστούν, ειδικά από τη στιγμή που βλέπουν ότι ο Μολέντο θέλει να φύγει.

Βέβαια, τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο… Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Μολέντο, αλλά η συμφωνία απέχει αρκετά. Ο Παναθηναϊκός δεν θα ξεπουλήσει τον 30χρονο στόπερ, εάν δεν επωφεληθεί στο μέγιστο. Επίσης, η πρόταση του Λυμπερόπουλου στον Μολέντο για επέκταση του συμβολαίου δεν έχει αποσυρθεί, παρότι αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Λογικά, αυτή η εβδομάδα θα κρίνει πολλά για τον Μολέντο. Ο Ουζουνίδης θέλει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση το αργότερο με την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να σχεδιάσει την ομάδα με το βασικό αμυντικό δίδυμο εν όψει των προκριματικών του Europa League και να μην κάνει πειράματα της τελευταίας στιγμής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ