ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μουσκρόν παρουσιάζει τον Πιεμπονγκσάντ

Η Μουσκρόν παρουσιάζει τον Πιεμπονγκσάντ
Πιεμπογκσάντ

Η Μουσκρόν ανακοίνωσε ότι ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα μιλήσει την Τρίτη (8/5) στον βελγικό Τύπο, ενώ άρχισε η προανάκριση για τη μετοχική σύνθεση της ομάδας.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ απέκτησε το 90% των μετοχών της Μουσκρόν τον προηγούμενο Μάρτιο, αλλά μέχρι σήμερα παρέμενε... άφαντος για τον βελγικό Τύπο και τους οπαδούς. Αυτό δεν ισχύει πλέον, αφού η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θα παρουσιάσει το πλάνο του!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδας, ο Πιεμπονγκσάντ θα μιλήσει στους Βέλγους δημοσιογράφους την Τρίτη 8 Μαΐου. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί πριν από το εντός έδρας παιχνίδι της Μουσκρόν με τη Λιρ.

Η παρουσία του Πιεμπονγκσάντ στο Βέλγιο σχετίζεται με την έρευνα που άρχισε η Εισαγγελία των Βρυξελλών για την ανάμειξη ατζέντηδων στη μετοχική σύνθεση της ομάδας. Μάλιστα, η σχετική προανάκριση άρχισε την Παρασκευή (4/5).

Ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλερκ, ο γενικός αρχηγός, Πολ Αλιέρτς και οι δικηγόροι, ανακρίθηκαν από τους δικαστές του Βελγικού Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου στις Βρυξέλλες, εξαιτίας της καταγγελίας της Μαλίν.

Οι Βέλγοι αθλητικοί δικαστικοί αναζητούν αποδείξεις ότι στη Μουσκρόν εμπλέκονται οι ατζέντηδες Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τη βελγική αθλητική νομοθεσία. Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την Πέμπτη αν θα συνεχίσει την έρευνα του ή αν θα την θέσει στον αρχείο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ