ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μεγάλη Τρίτη του Παναθηναϊκού

Η Μεγάλη Τρίτη του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Απογοητευμένοι οι παλαίμαχοι από τις επαφές τους την Δευτέρα, την ώρα που ο "πόλεμος" Τζίγγερ-Βγενόπουλου συνεχίστηκε με ανακοινώσεις. Νέες επαφές με μετόχους την Τρίτη, επιδίωξη για συνάντηση με Βαρδινογιάννη. Το καλάθι τους όμως παραμένει μικρό και σχεδόν άδειο!

Τα συμπεράσματα από τις επαφές των παλαιμάχων την Δευτέρα ήταν απογοητευτικά για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ουσιαστικά μόνο ο Βγενόπουλος υποσχέθηκε ότι βοηθήσει ανεξάρτητα από το τι θα γίνει. Όμως τα 1,7 εκ. ευρώ δεν αρκούν.

Από τη μεριά του ο Νικόλας Πατέρας είναι διατεθειμένος να βοηθήσει αλλά οι προϋποθέσεις που βάζει για να το κάνει, μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξουν αυτή την ώρα. Όσο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε εκ νέου επικοινωνία εξέφρασε για άλλη μία φορά τη στήριξή του χωρίς όμως να βάλει χρήματα.

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει την απογοήτευση των μετόχων οι οποίοι θα θα επιδιώξουν να έχουν απευθείας συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Παράλληλα την Τρίτη, πέρα από το έκτακτο Δ.Σ. τους, θα έχουν επαφές με τους κ.κ. Πολέμη και Ζολώτα για να δουν τι θα πράξουν και στο τέλος της ημέρας θα εκδώσουν ανακοίνωση για να ενημερώσουν τον κόσμο.

Συνεχίζεται ο "πόλεμος"!

Την ίδια ώρα όμως που γίνονται όλες αυτές οι προσπάθειες, συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα σε Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλο. Ο δεύτερος έριξε βολές κατά του "Πρώτου Θέματος" για την δημοσιοποίηση της αγωγής του Τζίγγερ, με την εφημερίδα να του απαντάει.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Βγενόπουλος δημοσιοποίησε τις θέσεις του με το τι ζητά από τον Βαρδινογιάννη. Ακολούθησε ανακοίνωση του Βαρδινογιάννη με την οποία επιτίθεται εκ νέου στον Mr Mig. Μάλιστα την Τρίτη θα τοποθετηθεί για τη ΓΗΠΕΛ μετά τη συνάντηση των δικηγόρων του με τους παλαίμαχους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η Μεγάλη Τρίτη για τον Παναθηναϊκό έρχεται μία εβδομάδα νωρίτερα. Αν οι παλαίμαχοι δεν μπορέσουν να βγάλουν άκρη, τότε η επόμενη εβδομάδα θα βρει την ομάδα εκτός Ευρώπης. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Τζίγγερ για την ΓΗΠΕΛ αλλά και το αν δεχθεί να δει ο ίδιος τους παλαίμαχους.

Το Sport24.gr συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά τις δραματικές ώρες που διανύει ο ιστορικός σύλλογος και να σας ενημερώνει άμεσα για κάθε εξέλιξη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ