ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η λογική της "Pan Asia" για τα δύο προπονητήρια

Η λογική της "Pan Asia" για τα δύο προπονητήρια

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί το επενδυτικό σχήμα του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει στο πλάνο την απόκτηση του "Γεώργιος Καλαφάτης" και των εγκαταστάσεων της Παιανίας.

Η πρόθεση της "Pan Asia Investments" να αποκτήσει το "Γεώργιος Καλαφάτης" και τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, προκάλεσε έκπληξη στους περισσότερους. Κυρίως, επειδή θεωρούν ότι δύο προπονητήρια είναι υπερβολή, ακόμα και για το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Όμως, ένας επενδυτής όπως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος δραστηριοποιείται σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, ξέρει ότι το αθλητικό κέντρο του Κορωπίου ή της Παιανίας, με τη μορφή που έχουν δεν επαρκούν. Διότι τα αντίστοιχα των ευρωπαϊκών ομάδων, έχουν 8-9 γήπεδα και πλήρεις υποδομές.

Το σκεπτικό του επενδυτικού σχήματος, είναι η πρώτη ομάδα και η Κ20 να εγκατασταθούν στην Παιανία, όπου υπάρχουν 4 γήπεδα, ξενώνας, και υποστηρικτικά κτίρια με δυνατότητες φιλοξενίας. Τα υπόλοιπα τμήματα της ακαδημίας θα χρησιμοποιήσουν το "Γεώργιος Καλαφάτης", στο οποίο θα πραγματοποιηθούν βελτιωτικές εργασίες.

Το "Γιώργος Καλαφάτης" θα περάσει στην κυριότητα του fund μαζί με τη συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο για τις μετοχές. Όσο για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, η κοινοπραξία πρέπει να διαπραγματευτεί με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά τους. Αλλά, αυτό θα συμβεί σε μεταγενέστερο χρόνο, μετά την είσοδο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ