ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"H Λας Πάλμας θέλει δανεικό τον Γουακάσο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "AS", ο Μουμπάρακ Γουακάσο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λας Πάλμας, η οποία συζητάει με τον Παναθηναϊκό για το δανεισμό του.

Σε μεταγραφικό σενάριο "μπλέκει" η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας " AS" τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Ισπανών, ο Γκανέζος μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λας Πάλμας μαζί με τους Χεσέ Ροντρίγκεθ της Παρί Σεν Ζερμέν και Γκαμπιγκόλ της Ίντερ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο 26χρονος άσος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Λας Πάλμας, με την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2015/16 ως δανεικός απ' τη Ρούμπιν Καζάν, καθώς τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα τα περίμενε στον Παναθηναϊκό.

"H Λας Πάλμας θέλει δανεικό τον Γουακάσο"

Μάλιστα, σύμφωνα με την "AS", οι διοικούντες την ισπανική ομάδα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους "πράσινους" για δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν. Επιπλέον, το ρεπορτάζ στέκεται στη φιλία του Γουακάσο με τον σταρ της Λας Πάλμας και συμπατριώτη του, Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, η οποία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μεταγραφής.

Παρ' όλα αυτά, απ' την πλευρά του "τριφυλλιού" δεν φαίνεται διάθεση παραχώρησης του Γκανέζου μέσου, έστω και με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Λυμπερόπουλος προκρίνεται για τεχνικός διευθυντής
Αύξησε τις προσωπικές μετοχές ο Αλαφούζος
Μόνο η ανακοίνωση απομένει για το τέλος του Ζιλμπέρτο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ