ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, στη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα μεγάλο "διπλό" στο ΟΑΚΑ με 3-2 επί της ΑΕΚ, παρότι ισοφαρίστηκε από το αρχικό 0-2. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην πλειονότητα τους ήταν καλοί και βοήθησαν στην επίτευξη της νίκης στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ο κορυφαίος και ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Μολέντο, ο Χουλτ και ο Λουντ που άλλαξε τη ροή του ματς.

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν σταθερός στις επεμβάσεις και στις εξόδους του. Δεν υπέπεσε σε λάθη, είχε σωστές επαναφορές και όταν χρειάστηκε, επενέβη εγκαίρως και σωστά.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ο δεξιός μπακ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η απόδοση του έπεσε στο δεύτερο. Δεν είχε καλές επεμβάσεις, έχανε εύκολα τη μπάλα και αντιμετώπισε προβλήματα από τον Αραούχο.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο Βραζιλιάνος στόπερ ήταν εξαιρετικός. Κέρδισε τις μονομαχίες στο έδαφος και στον αέρα, νίκησε τον Αραούχο και τον Πέκχαρτ και κάλυψε όσες φορές χρειάστηκε, τις προωθήσεις του Χουλτ.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ο Κουτρουμπής κέρδισε αρκετές μονομαχίες, προώθησε τη μπάλα και έκοψε πολλές πάσες. Έχασε κάποιες μονομαχίες από τον Πέκχαρτ, όμως σε γενικές γραμμές η απόδοση του ήταν καλή.

ΧΟΥΛΤ: Αλάνθαστος στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές προωθήσεις και χωρίς προβλήματα ανασταλτικά. Στο δεύτερο, τον ταλαιπώρησαν οι Χριστοδουλόπουλος και Γκάλο, αλλά με τον Λουντ διορθώθηκαν τα πράγματα.

ΖΕΚΑ: Ουσιαστικό παιχνίδι από τον αρχηγό. Ο Πορτογάλος κέρδισε τις μονομαχίες, έκοψε κάθετες πάσες και έκλεισε τους χώρους όταν χρειάστηκε. Κράτησε τη μπάλα και πέρασε πολλές πάσες.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Συμπλήρωσε τον Ζέκα, βγάζοντας αστείρευτη ενέργεια και κερδίζοντας τις μονομαχίες. Έβγαλε δυναμισμό, απέφυγε τα ρίσκα και ήταν ώριμος στις επιθετικές επιλογές του.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ χρήσιμος. Κράτησε τη μπάλα, συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του και ήταν από τους καλύτερους. Έμεινε από δυνάμεις μετά το 60’ και δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Παρόμοια εμφάνιση με τον Βιγιαφάνιες. Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, απρόβλεπτος και ασταμάτητος, πάσαρε την ασίστ στο 0-2. Έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο και δίκαια έγινε αλλαγή.

ΜΠΕΡΓΚ: Ο Σουηδός παίζει με ωριμότητα, αποφεύγοντας τη σπατάλη ενέργειας και χωρίς να έχει νεύρα. Έχει αντοχές, πείρα, αντίληψη και βρίσκεται στην κατάλληλη θέση, ενώ εκτελεί σωστά. Πέτυχε δύο γκολ και καθάρισε το ντέρμπι.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο αναστάτωσε την άμυνα της ΑΕΚ, σκόραρε το 0-1 και δεν επέτρεψε το κατέβασμα της μπάλας. Ήταν πιεστικός και έβγαλε συνεργασίες. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΛΕΤΟ: Ο Λέτο ανταποκρίθηκε στο ρόλο του. Κράτησε τη μπάλα, κόβοντας το ρυθμό της ΑΕΚ, κέρδισε φάουλ και έδωσε στηρίγματα στον Μπεργκ.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός με την είσοδο του, περιόρισε τη δεξιά πλευρά της ΑΕΚ, ντούμπλαρε τον Χουλτ και συνέβαλλε στο κράτημα της μπάλας. Στο τέλος, έχει την ασίστ στο 2-3.

ΜΠΟΥΜΑΛ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ