ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

H κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

H κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Από μέτρια έως κακή απόδοση είχαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, υστερώντας σημαντικά έναντι των αντιπάλων τους στην ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-1.

Το πρώτο από τα ντέρμπι της σεζόν έληξε με τον Παναθηναϊκό να ηττάται με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το σκορ αντικατοπτρίζει τη διαφορά που είχαν στην απόδοση τους οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και θεωρείται απόλυτα δίκαιο. Οι πιο πολλοί παίκτες του Τριφυλλιού ήταν αρνητικοί και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, με εξαίρεση τον Ζέκα και τον Μαρινάκη, οι οποίοι δεν ήταν αρκετοί.

ΣΤΙΛ: Δεν είχε σχέση με τον γκολκίπερ που ενέπνεε σιγουριά στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάνει κακή έξοδο στο τρίτο γκολ, έχει και άλλες κακές εξόδους, δεν ήταν σταθερός στις αποκρούσεις του και δεν επανέφερε σωστά τη μπάλα. Κακή απόδοση για τον Άγγλο.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αντιμετώπισε προβλήματα στο χώρο ευθύνης του, αν και σε πολλές φάσεις βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα. Κάποιες φορές έκοψε και κάποιες άλλες τον πέρασαν. Είχε πολλές προωθήσεις, αλλά δεν βοήθησε η απόδοση της ομάδας. Κέρδισε το πέναλτι που σκόραρε ο Καρέλης.

ΤΕΛΑΝΤΕΡ: Οι προηγούμενες καλές εμφανίσεις του δεν είχαν συνέχεια. Ο Δανός ήταν καλύτερος από τον Ταυλαρίδη, αλλά στο πρώτο του εν Ελλάδι ντέρμπι, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Τον έπαιξαν με πλάτη, μάρκαρε από απόσταση τους αντίπαλους επιθετικούς και δεν είχε σιγουριά στις επεμβάσεις του.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Μοιραίος για την εξέλιξη του ματς ο 35χρονος στόπερ. Υπέπεσε στο πέναλτι για το 1-0 και ολιγώρησε στο 2-0, επιτρέποντας στον Ροντρίγκεζ να σκοράρει. Βαρύς, αργός στις αντιδράσεις του και χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν κατάφερε να περιορίσει τους επιτιθέμενους. Ο Ταυλαρίδης είναι ντεφορμέ και ήταν επικίνδυνος για την ομάδα του.

ΝΑΝΟ: Ο Ισπανός είχε αρκετά κενά στο ανασταλτικό κομμάτι, "χάνοντας" τον Ροντρίγκεζ. Από την αριστερή πλευρά προήλθε το πέναλτι και το δεύτερο γκολ. Ωστόσο, η άμυνα ήταν συνολικά κακή και αυτό επηρέασε και τον ίδιο. Επιθετικά, είχε προωθήσεις, επιχείρησε σέντρες αλλά δεν σημάδευε σωστά.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ο τρόπος που έπαιξε ο ΠΑΟΚ ανέδειξε τα μειονεκτήματα του: έλλειψη ταχύτητας και δυσκίνητο κορμί. Προσπάθησε να καλύψει χώρους και να ανακόψει αντιπάλους, αλλά οι ευκίνητοι και γρήγοροι μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ τον υπερκέρασαν. Δεν βοήθησε και στην κατοχή της μπάλας, ενώ απέφυγε τις προωθήσεις.

ΖΕΚΑ: Ο μοναδικός χαφ του Τριφυλλιού ο οποίος προσπαθούσε. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, έκοψε πολλές πάσες και ενέργειες των αντιπάλων και έβγαλε την μπάλα προς την επίθεση. Δεν είχε συμπαράσταση και απόλυτα φυσιολογικά, από ένα σημείο και μετά, υπέπεσε και αυτός σε λάθη.

ΑΜΠΕΝΤ: Ο Αλγερινός ήταν κινητικός και ανέλαβε πρωτοβουλίες, αλλά οι τελικές επιλογές του ήταν κακές. Δεν βοήθησε στην κυκλοφορία και στην κατοχή της μπάλας, δεν είχε κίνηση προς την περιοχή του ΠΑΟΚ και δεν είχε συνεισφορά στον ανασταλτικό τομέα.

ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ: Είχε διάθεση, ήταν κινητικός, πήρε πρωτοβουλίες αλλά οι πάσες του ήταν λανθασμένες και δεν υποστήριξε τον Μπεργκ στην επίθεση. Ανασταλτικά, ανταποκρίθηκε στις οδηγίες του προπονητή και πρέσαρε, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει κλεψίματα. Χαμηλός ο βαθμός του Νιγηριανού.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Δεν πήρε πάσες, όμως και αυτός δεν συμμετείχε στην ανάπτυξη της ομάδας. Δεν επιχείρησε ατομικές ενέργειες, δεν συνδυάστηκε με τον Μπεργκ και δεν είχε την ενέργεια προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν του ταιριάζει ο ρόλος του εξτρέμ, αφού ήταν μακριά από το χώρο δράσης του.

ΜΠΕΡΓΚ: Στο πρώτο μέρος ήταν εξουδετερωμένος, στο δεύτερο μέρος πήρε προσπάθειες για γκολ, αλλά ήταν εκνευρισμένος και δεν είχε καλά τελειώματα. Δεν είχε υποστήριξη από τους συμπαίκτες του και έμεινε να παλεύει μόνος του με τους τρεις στόπερ του ΠΑΟΚ.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Με την είσοδο του, δημιούργησε ένα μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και έδειξε απειλητικός, όμως μετά από λίγα λεπτά συμπαρασύρθηκε στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας και χάθηκε.

ΛΑΓΟΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ