ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-0 από την ΑΕΚ, όμως έχει πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή Θάνου στο πρώτο ημίχρονο. Μέχρι την αποβολή του Ινσούα, οι παίκτες του Ουζουνίδη είχαν καλύτερη εικόνα από τους αντιπάλους τους, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και αποσυντονίστηκαν.

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε. Είχε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και ανταποκρίθηκε σχετικά καλά, ενώ στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση τη φάση του γκολ δεν είχε δουλειά.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Άρχισε καλά το ματς ως δεξιός μπακ και έκανε καλό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί. Μετά την αποβολή του Ινσούα, μεταφέρθηκε αριστερά και δεν είχε εξίσου καλή απόδοση. Δεν βοήθησε επιθετικά.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον Αραούχο, τον έχασε σε αρκετές περιπτώσεις και δεν ήταν εξίσου αποτελεσματικός με τα προηγούμενα ματς. Είχε προβλήματα στο ψηλό παιχνίδι και δεν προώθησε τη μπάλα.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Δεν κατάφερε να περιορίσει τον Αραούχο, δεν είχε σιγουριά στα μαρκαρίσματα του και έχασε τις πιο πολλές προσωπικές μονομαχίες από τον Αργεντινό. Πήγαινε δεύτερος στις διεκδικήσεις.

ΙΝΣΟΥΑ: Δέχτηκε μία κίτρινη κάρτα που δεν έπρεπε στην πρώτη διεκδίκηση της μπάλας και μετά έχασε την ψυχραιμία του. Έχασε τον Αραούχο στη φάση του γκολ και έμπαινε με νευρικότητα στις φάσεις. Η αποβολή του ήταν υπερβολική, όμως και αυτός δεν προφύλαξε τον εαυτό του.

ΚΑΤΣΕ: Κάλυψε χώρους, έπαιξε με δυναμισμό και κέρδισε κάποιες μονομαχίες, αλλά δεν ήταν το ίδιο ουσιαστικός με προηγούμενες φορές. Επιθετικά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, αφού δεν κουβάλησε μπάλα και δεν είχε καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Αυτή τη φορά ήταν αρνητικός. Δεν μπόρεσε να ανακόψει επιθέσεις, δεν ήταν αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματα και δεν έδωσε βοήθειες στη μεσαία γραμμή.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Άρχισε πολύ καλά ως εξτρέμ και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Έπειτα, πέρασε ως δεξιός μπακ και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στα μαρκαρίσματα, ενώ έχανε τον αντίπαλο του στα στημένα.

ΛΟΥΝΤ: Ήταν δραστήριος στην αρχή και συμμετείχε στους συνδυασμούς, αλλά στην πορεία έπεσε η απόδοση του. Δεν κράτησε μπάλα, δεν μπόρεσε να απειλήσει και περιορίστηκε στα ανασταλτικά καθήκοντα.

ΜΟΥΝΙΕ: Προσπάθησε, αλλά δεν βοήθησε ούτε στο ελάχιστο. Δεν κέρδισε καμία προσωπική μονομαχία, δεν πέρασε τους αντιπάλους του και δεν βρέθηκε σε θέση βολής. Σωστά αντικαταστάθηκε.

ΔΩΝΗΣ: Προσπάθησε στην κορυφή της επίθεσης, έδωσε πολλές μονομαχίες, αλλά δεν είχε βοήθειες από τον Μουνιέ. Ο Δώνης δεν είχε υποστήριξη, κυνήγησε τις φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μπάρκα.

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ: Ο Βραζιλιάνος έπαιξε πρώτη φορά μετά από έξι μήνες. Δεν έχει ρυθμό και θα χρειαστεί χρόνο, ωστόσο προσπάθησε και πήρε πρωτοβουλίες.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: Μπήκε με διάθεση, επιχείρησε ατομικές ενέργειες, αλλά δεν είχε συμπαράσταση και ήταν μόνος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ήταν σταθερός στο κέντρο της άμυνας, αν και δέχτηκε μεγάλη πίεση.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ουζουνίδης: "Δεν μας έχει κανείς σε υπόληψη τα τελευταία χρόνια"
Τριάρα τίτλου για την ΑΕΚ, 3-0 τον Παναθηναϊκό
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Καμία αποβολή δεν υπάρχει"
Ξέσπασε ο Ινσούα μετά την αποβολή του στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ