ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΕΔΟ
Παναθηναϊκός ICON

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Οι περισσότεροι παίκτες του Ουζουνίδη ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, όμως ο Νίκλας Χουλτ ξεχώρισε με την αποτελεσματικότητα του σε άμυνα και επίθεση.

Ο σκόρερ Μολέντο ήταν κυρίαρχος στην άμυνα, ο Μπεργκ είχε ουσία στο παιχνίδι του και ο Λέτο μπήκε και έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα και στην κατοχή της μπάλας. Διαβάστε την αξιολόγηση του Sport24.gr:

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια φάση, αφού μόνο ο Ενρίκε βρέθηκε μια φορά σε θέση βολής και πλάσαρε άουτ. Σωστός στις εξόδους του και ψύχραιμος στις επαναφορές της μπάλας.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Είχε ορισμένα ανασταλτικά προβλήματα στα πρώτα λεπτά, αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και κυριάρχησε στην πλευρά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποτελεσματικός και συνεχείς προωθήσεις.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο Βραζιλιάνος ήταν ανίκητος στις προσωπικές μονομαχίες. Δεν επέτρεψε να χαθεί πρώτη μπάλα, νίκησε τον Κούλουρη στα «ένας με έναν» και πέτυχε το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού με προώθηση.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη πίεση, επενέβη άμεσα όποτε χρειάστηκε και είχε την άνεση να προωθήσει τη μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις. Σταθερός, είχε καλή συνεργασία με τον Μολέντο.

ΧΟΥΛΤ: Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Εξουδετέρωσε τους αντιπάλους στο χώρο ευθύνης του, ήταν συνεχώς στην επίθεση με δυνάμεις για επιστροφές και ανάγκασε τον Ίβιτς να αναπροσαρμόζει διαρκώς τα πλάνα του για να τον περιορίσει.

ΖΕΚΑ: Ουσιαστικό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Δεν άρχισε καλά το πρώτο τέταρτο, παραχωρώντας φάουλ εκτός περιοχής στον ΠΑΟΚ, όμως ανέβηκε κατακόρυφα στη συνέχεια. Έκλεψε μπάλες και σταμάτησε αντεπιθέσεις.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο Αρκάδας είχε ουσία στο παιχνίδι του. Πήρε τις προσωπικές μονομαχίες έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού, κράτησε τη μπάλα και είχε σωστές επιλογές όταν έπρεπε να πασάρει.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Μέχρι το 40’ ήταν ωσεί παρών. Ωστόσο, έπειτα βελτιώθηκε πάρα πολύ. Κράτησε τη μπάλα, έκανε απρόβλεπτες ενέργειες και συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του, ταλαιπωρώντας την άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο Αργεντινός ήταν δραστήριος, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις με ατομικές προσπάθειες, αλλά τις χάλαγε μόνος του με τις τελικές επιλογές του.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Ο ομογενής εξτρέμ δεν μπόρεσε να διακριθεί, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Πίεσε τους αμυντικούς, έτρεξε, αλλά δεν συμμετείχε στους συνδυασμούς και με μία εξαίρεση, δεν απειλητικός για τον Γλύκο.

ΜΠΕΡΓΚ: Ο Σουηδός δεν σκόραρε, αλλά λειτούργησε ως δημιουργός. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, πάσαρε και κράτησε μπάλα, ενώ μάρκαρε πολύ και έβγαλε κλεψίματα.

ΛΕΤΟ: Καθοριστικός για άλλη μία φορά ως αλλαγή. Βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να πετύχει το 2-0, κράτησε τη μπάλα, έδωσε «νεύρο» και απέδειξε ότι είναι ο πιο χρήσιμος 12ος παίκτης.

ΜΟΛΙΝΣ: Χρησιμοποιήθηκε ως δεξιός εξτρέμ, προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί να κριθεί.

ΡΕΪΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ