ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός των πολλών απουσιών και των ειδικών συνθηκών, δεν μπορούσε να πετύχει πολλά περισσότερα απέναντι στην ΑΕΚ και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Ο Ράσμους Τελάντερ ξεχώρισε κρατώντας την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης παίζει με όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ:

ΒΛΑΧΔΗΜΟΣ ΟΔ.: Με εξαίρεση μία εσφαλμένη έξοδο, ο ομογενής γκολκίπερ ήταν πολύ καλός. Είχε αποκρούσεις, έβγαινε στο σωστό χρόνο, ενέπνεε σταθερότητα και επανέφερε σωστά τη μπάλα.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Αποδεικνύει ότι μπορεί να βοηθήσει, όπου του ζητηθεί. Ήταν αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματα του, εξουδετέρωσε τον Πατίτο και προς το τέλος, με τις προωθήσεις του έδωσε βοήθειες στην επίθεση.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Στο πρώτο μισάωρο ήταν αγχωμένος και έκανε λάθη, με αποκορύφωμα το τετ α τετ που έδωσε στο 5’. Έπειτα, βελτιώθηκε και ήταν αποτελεσματικός απέναντι στον Πέκχαρτ και στον Αλμέιδα.

ΤΕΛΑΝΤΕΡ: Επανήρθε σε ανταγωνιστικό επίπεδο και πήγε καλά. Έπαιξε και για τον Ευαγγέλου στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε τις κεφαλιές, ήταν γρήγορος στις επεμβάσεις του και ήταν σταθερός όταν πήγαινε στη μπάλα.

ΧΟΥΛΤ: Ανασταλτικά, ο Σουηδός ήταν νικητής στις περισσότερες μονομαχίες και ήταν αποτελεσματικός. Επιθετικά, ο Ουζουνίδης περίμενε περισσότερα και παρά τις προωθήσεις του, δεν είχε σωστές επιλογές.

ΛΟΥΝΤ: Συνέβαλλε στην ανασταλτική λειτουργία, έκανε χιλιόμετρα και προώθησε τη μπάλα. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να δώσει το κάτι παραπάνω και περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Περιορίστηκε στα ανασταλτικά καθήκοντα στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε στο δεύτερο και προώθησε τη μπάλα. Κερδίζει συνέχεια αυτοπεποίθηση, δοκίμασε δύσκολες πάσες και κράτησε μπάλα.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο Αργεντινός κινήθηκε παντού και έκανε ότι μπορούσε για να δημιουργήσει. Πήρε πρωτοβουλίες, έπαιξε στο "ένας με έναν", αλλά δεν μπόρεσε να περάσει πάσες και έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ματς.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ Π.: Πήρε πρωτοβουλίες και επιχείρησε ατομικές ενέργειες, αλλά δεν είχε ουσία. Έπαιξε επιθετικά και με ενέργεια, ντούμπλαρε τον Χουλτ, αλλά δεν είχε αντίστοιχη υποστήριξη από τον Σουηδό. Δεν έκανε τη διαφορά.

ΛΕΤΟ: Ξεπέρασε την κόπωση και την κατάσταση του και προσπάθησε να κάνει τη διαφορά. Δεν ήταν τόσο ουσιαστικός, ωστόσο προβλημάτισε τους αμυντικούς και κράτησε τη μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις.

ΜΠΕΡΓΚ: Δεν τροφοδοτήθηκε και αναλώθηκε σε μονομαχίες με τους κεντρικούς αμυντικούς. Βρέθηκε μόνο μία φορά σε θέση βολής και δεν μπόρεσε να συνεργαστεί με τον Λέτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα μηδέν στην Λεωφόρο, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, με ήρωα τον Μπάρκα
Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ