ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο χάρη στο γκολ του Λουντ στο 69' και το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη και το κοουτσάρισμα του Έλληνα προπονητή.

Στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, το "τριφύλλι" επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Λουντ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης με μακρινό σουτ. Το Sport24.gr σχολιάζει την απόδοση των "πράσινων" και το κοουτσάρισμα του Έλληνα προπονητή.

ΟΔ. ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Ψύχραιμος στην “οβίδα” του Λέοατς στο πρώτο ημίχρονο και σταθερός όποτε επιχείρησε έξοδο. Εδειξε γενικά να πατάει πιο γερά στα πόδια του και να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Καλή εμφάνιση από τον νεαρό, ο οποίος δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο από την επιθετική τριάδα του ΠΑΟΚ και τα κατάφερε αρκετά καλά με αντίπαλο τον Γκάρι Ροντρίγκες. Επιθετικά δεν βοήθησε πολύ: λογικό, διότι έκανε και οικονομία δυνάμεων.

ΧΟΥΛΤ: Με Μάτος και Κάμπος στην πλευρά του είχε μπόλικη δουλειά. Δεν έβγαλε πολλά ανεβάσματα, από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, προφανώς με σχετική εντολή. Γενικά σταθερός και χωρίς λάθη και επιπολαιότητες αμυντικά.

ΜΟΛΕΔΟ: Κανένα πρόβλημα με τον Κουλούρη, μία φάση ο Αθανασιάδης. Δεν έπαιρνε μέτρα για να ανεβάσει την άμυνα, αξιοπρεπής εμφάνιση, όχι εντυπωσιακή.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Έκοψε αρκετές πάσες, έβγαλε ηγετικά χαρακτηριστικά συγκριτικά με τον Μολέδο. Δεν τόλμησε να κατεβάσει πολλές φορές τη μπάλα, όλη η αμυντική γραμμή ήταν συγκεντρωμένη περισσότερο στην αντιμετώπιση των αντιπάλων.

ΖΕΚΑ: Χαμένος στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πρωτοβουλίες και με λίγα κοψίματα. Βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, είχε αντοχές, αλλά... μέχρι εκεί. Διανύει γενικά κακή περίοδο.

ΛΟΥΝΤ: Πέτυχε το νικητήριο γκολ με ξαφνικό γωνιακό σουτ, αλλά στο γήπεδο συνολικά δεν φάνηκε. Ελάχιστες οι επιθετικές πρωτοβουλίες του, είχε περισσότερο το μυαλό του στις αμυντικές καλύψεις και στη διατήρηση της θέσης του.

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Έτρεξε πολύ από την αριστερή πλευρά, ήταν μαχητικός και φιλότιμος, βοήθησε και αμυντικά αλλά σε πολλές στιγμές φάνηκε αναποτελεσματικός και στο passing game και στις σέντρες του. Έχασε μια ευκαιρία από ωραίο γύρισμα του Ιμπάρμπο, αλλά ήταν σωστός στις καλύψεις χώρου και από τους λίγους που ζητούσαν τη μπάλα επιθετικά και ανέλαβε πρωτοβουλίες.

ΜΠΕΡΓΚ: Σε κακή μέρα, αν και τροφοδοτήθηκε μόνο τρεις φορές σε όλο το ματς. Μαχητικός, αλλά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα. Γενικά περιορίστηκε από Βαρέλα και Κρέσπο και δεν βοήθησε την ομάδα του με τις κινήσεις χωρίς τη μπάλα.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: “Απενεργοποιήθηκε” στα άκρα (δεξιός εξτρέμ στο α' μέρος, αριστερός μετά την είσοδο του Μπουμάλ στο γήπεδο), αλλά και πάλι ήταν φιλότιμος, μαχητικός, με εγωισμό και πάθος. Θα μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο ως “δεκάρι”, αλλά ο Ουζουνίδης προτίμησε το 4-4-2.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός, κοντά στον Μάρκους Μπεργκ, δέχθηκε την αρνητική ενέργεια της κερκίδας, ήταν καλύτερος από τον Σουηδό φορ. Δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε, έδωσε δύο ωραίες και αναξιοποίητες πάσες στον Μπεργκ και στον Γουακάσο, σωστά αντικαταστάθηκε με τον Λέτο σε διάταξη 4-4-2.

ΛΕΤΟ: Δεν φάνηκε πολύ. Εδωσε τις μάχες του, αλλά δεν πήρε πάσες από τη στιγμή που αντικατέστησε τον Ιμπάρμπο. Πάντα συνδυάζεται καλύτερα με τον Μπεργκ απ΄ ότι ο Κολομβιανός και το επιχείρησε με “1-2” τρεις φορές...

ΜΠΟΥΜΑΛ: Μπήκε ως δεξιός εξτρέμ, στη θέση του Γουακάσο και μετατέθηκε ο Βιγιαφάνιες στην αριστερή πτέρυγα. Εκανε 2-3 λάθη με επιπολαιότητες, αλλά έδωσε πνοή και ζωντάνια στην πλευρά του. Σχετικά ικανοποιητική “επιστροφή”.

ΡΕΪΣ: Μπήκε στο 88' αντί του Μπεργκ για να βοηθήσει ανασταλτικά ως δεύτερος αμυντικός μέσος.

Προπονητής:

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: Παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 4-4-2 “flat”, με τον Ιμπάρμπο δίπλα στον Μπεργκ, τους Βιγιαφάνιες – Γουακάσο στις πτέρυγες και τον Λουντ δίπλα στον Ζέκα. Ζήτησε από την ομάδα του να μην δεχθεί φάσεις και ευκαιρίες: τα κατάφερε, καθώς ο ΠΑΟΚ δημιούργησε μόνο μία καθαρή ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε φαντασία και δημιουργικότητα, αλλά δεν “έσβησε” μετά το 60' και τακτικά ήταν σωστός, συνεπής και προσεκτικός.

Πηγή: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ