ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Ζέκα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr καταγράφει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι των λαθών, οι παίκτες του Παναθηναϊκού υπέπεσαν σε πάρα πολλά. Στην ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ, ο Ροντρίγκο Μολέντο ήταν ο μοναδικός ο οποίος δικαιούται τα εύσημα για την απόδοση του, ενώ λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες, καλός ήταν ο Ζέκα.

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος γκολκίπερ είχε ορισμένες επεμβάσεις, ήταν σωστός στις εξόδους του, αλλά είχε προβλήματα στις επαναφορές του. Χωρίς να είναι κακός, δεν ενέπνεε τη σταθερότητα άλλων αγώνων.

ΜΕΣΤΟ: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του ο Ιταλός. Αμυντικά είχε καλή συμπεριφορά, έκοψε φάσεις, έχασε άλλες, ενώ επιθετικά δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου, πέραν μίας καλής σέντρας.

ΤΕΛΑΝΤΕΡ: «Έδεσε» με τον Μολέντο και καθάρισαν τις πιο πολλές φάσεις στην άμυνα. Σε μία-δύο περιπτώσεις, όμως αφαιρέθηκε, πέρασαν πάσες και δημιουργήθηκε κίνδυνος για την εστία του Στιλ.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι. Κυριαρχικός στο έδαφος και στον αέρα, προσδίδει δύναμη και σκληράδα στην άμυνα. Ήταν απειλητικός για την αντίπαλη άμυνα και μπορούσε να χριστεί σκόρερ.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα για την κάλυψη της θέσης του, αλλά και πάλι είχε προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα. Επιθετικά, είχε ελάχιστες προωθήσεις και δεν κατάφερε να βοηθήσει.

ΖΕΚΑ: Έτρεχε για δύο ο Πορτογάλος, προκειμένου να καλύψει και τον Εσιέν, να κόψει και να προωθήσει τη μπάλα. Όταν ο αντίπαλος έχει ποιοτικά χαφ, η υπερπροσπάθεια του Ζέκα δεν αρκεί για να λειτουργήσει η μεσαία γραμμή. Υπέπεσε σε κάποια λάθη λόγω κόπωσης.

ΑΜΠΕΝΤ: Έβγαλε ενέργεια, έτρεξε πάρα πολύ, έκλεψε μπάλες αλλά δεν είχε ουσία στις προσπάθειες του. Ο Αλγερινός χρειάζεται να βρει σωστές τελικές επιλογές, προκειμένου η προσπάθεια του να αποκτήσει ουσία.

ΕΣΙΕΝ: Δεν βοήθησε ο Γκανέζος χαφ και δεν δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη του Στραματσόνι. Δεν είχε κίνηση, δεν κράτησε μπάλα ούτε τη μεταβίβασε σωστά στην επίθεση. Είχε ένα καλό σουτ, μία κεφαλιά και ένα κόψιμο.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Ο πιο δραστήριος επιθετικός του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Πίεσε τους αμυντικούς, έκλεψε μπάλες, βρέθηκε στις φάσεις και συνδυάστηκε με τους συμπαίκτες του. Δεν είχε καλή τελική επιλογή στις ενέργειες του.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Του ύψους ή του βάθους. Έκλεψε μπάλες, έτρεξε, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του, αλλά όλες οι ενέργειες του έμειναν ημιτελείς. Έκανε ένα αφελές χέρι που έφερε το φάουλ και το γκολ του Βάργκας.

ΜΠΕΡΓΚ: Απελπιστικά μόνος, χωρίς υποστήριξη, δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο Μπεργκ ακυρώθηκε από την κακή ανάπτυξη του Παναθηναϊκού και έμεινε να παλεύει μόνος του με τους στόπερ της ΑΕΚ.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Με εξαίρεση μία κάθετη πάσα που πέρασε στον Μπεργκ μετά την είσοδο του, δεν είχε άλλη θετική ενέργεια στο ενεργητικό του.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός χαφ, για να ελευθερώσει τον Ζέκα. Προσπάθησε να ανταποκριθεί στις συνθήκες του ματς, αλλά παρασύρθηκε από την ομάδα.

ΜΑΜΟΥΤΕ: Περιφερόταν άσκοπα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ουσία στο παιχνίδι του. Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ