ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr καταγράφει την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (2-2) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Ένα παιχνίδι που οι συνθήκες έμοιαζαν ιδανικές για να εξελιχτεί σε θρίαμβο του Παναθηναϊκού μετά το 2-0, κατέληξε ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει. Μέχρι το 55’, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε και οι παίκτες του ήταν από καλοί μέχρι πολύ καλοί, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο… διακόπτης κατέβηκε. Το Sport24.gr καταγράφει την απόδοση των παικτών του "τριφυλλιού" στο ματς με τον "Δικέφαλο του Βορρά".

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκε. Είχε επεμβάσεις στη διάρκεια του ματς, ήταν σταθερός στις εξόδους του και επανέφερε σωστά τη μπάλα από τις επιστροφές.

ΜΕΣΤΟ: Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιταλός περιορίστηκε στα ανασταλτικά καθήκοντα του. Στο δεύτερο είχε και προωθήσεις, αλλά κατά κύριο λόγο δεν βοήθησε στη δημιουργία επιθέσεων.

ΤΕΛΑΝΤΕΡ: Ο Δανός στόπερ πήρε τις περισσότερες μονομαχίες με τους επιθετικούς και ήταν καλός στα κοψίματα του. Ήταν δυναμικός και αποτελεσματικός, ενώ από ένα σημείο και μετά είχε πολλούς αντιπάλους να κλείσει.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έλεγχε το χώρο του. Όταν αναγκάστηκε να κινηθεί εκτός περιοχής, έχασε μερικές φορές τον Μακ.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του Κίτσιου, παρότι είχε υποστήριξη. Επιθετικά, είχε ανεβάσματα αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες του και δεν έδωσε λύσεις στην ανάπτυξη.

ΛΑΓΟΣ: Ο πιο σταθερός της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού. Έκοψε πολλές κάθετες πάσες, έβγαλε κλεψίματα και είχε πολύ καλές μακρινές μεταβιβάσεις. Για ένα μεγάλο διάστημα δεν είχε υποστήριξη.

ΑΜΠΕΝΤ: Καλός στο πρώτο ημίχρονο, με πολλή ενέργεια, τρέξιμο σε όλα τα σημεία του γηπέδου και αρκετές ατομικές προσπάθειες. Όσο περνούσε η ώρα, κουραζόταν και υπέπεσε σε πολλά λάθη, οπότε δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΛΟΥΝΤ: Καλός ματς από τον Φιλανδό στο πρώτο ημίχρονο, ο οποίος έτρεξε, μάρκαρε και βοήθησε στον έλεγχο του ρυθμού. Η απόδοση του έπεσε στη συνέχεια και στα τελευταία λεπτά δεν είχε καθαρό μυαλό στις επιλογές του.

ΚΑΛΤΣΑΣ: Σκόραρε το δεύτερο γκολ, είχε διάθεση και έβγαλε ενέργεια, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλός. Δεν του βγήκαν οι προσπάθειες και δεν συνεργάστηκε με τους συμπαίκτες του. Βοήθησε ανασταλτικά.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Όσο είχε δυνάμεις, ήταν πολύ καλός. Δημιούργησε τα δυο γκολ του Παναθηναϊκού, επιχείρησε στο ένας με έναν και είχε τελικές προσπάθειες. Πρέπει να αποβάλλει να εκβιάζει τις υποδείξεις του διαιτητή.

ΜΠΕΡΓΚ: Είχε διάθεση, κινήθηκε σε όλους τους χώρους και είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν βοηθήθηκε, βρέθηκε να παλεύει μόνος του και στην πορεία, κυριάρχησε ο εκνευρισμός του.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Πέρασε στη θέση του πολύ θετικού Βλαχοδήμου και παρότι ήταν δραστήριος και πήρε προσπάθειες, δεν είχε ουσία και δεν βοήθησε.

ΕΒΑΝΖΕΛΙΣΤΑ: Επίδειξη καλής τεχνικής, μερικές καλές πάσες και αυτό ήταν όλο από τον Βραζιλιάνο. Δεν δικαιολόγησε τις προσδοκίες.

ΜΑΜΟΥΤΕ: Ο Βραζιλιάνος μπήκε στις φάσεις, προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά δεν πέτυχε τίποτα. Περισσότερο χάλασε φάσεις, παρά έφτιαξε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ