ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Κοπεγχάγη ξανάρχεται για τον Ζέκα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τους λόγους που αναγκάζουν την Κοπεγχάγη να ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό και να κλείσει τη μεταγραφή του Ζέκα.

Σε δεινή θέση έχει περιέλθει η Κοπεγχάγη, μετά την ήττα με 3-0 από την πρωτοπόρο Νόρτζελαντ εκτός έδρας. Μετά από 7 αγωνιστικές, βρίσκεται 7η στη βαθμολογία με 9 βαθμούς, 9 λιγότερους από την κορυφή και με νωπό τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Champions League.

Ο προπονητής Στάλε Σολμπάκεν πιέζει για την ενίσχυση του ρόστερ και τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά, αφού την Πέμπτη 31 Αυγούστου λήγει η θερινή μεταγραφική περίοδος. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τη Νόρτζελαντ, "πρέπει να μην υπερβούμε το μπάτζετ και να λάβουμε υπόψη μας τις οικονομικές ισορροπίες".

Οι Δανοί ρεπόρτερ υποστήριζαν ότι η Κοπεγχάγη θα επανέρθει άμεσα με τρίτη πρόταση για τον Ζέκα, στη διάρκεια της Δευτέρας (28/8). Το κενό στη μεσαία γραμμή "κραυγάζει" και ο Σολμπάκεν έχει υποδείξει τον Πορτογάλο χαφ ως τον ιδανικό για να το καλύψει. Οπότε, η διοίκηση θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να τον αποκτήσει.

Η Κοπεγχάγη φέρεται αποφασισμένη να ικανοποιήσει τον Παναθηναϊκό, πληρώνοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ζέκα. Άλλωστε, δεν υπάρχει χρόνο για "παζάρια", από τη στιγμή που ο μήνας τελειώνει και η πρωταθλήτρια Δανίας επείγεται για μεταγραφές.

Επιπλέον, το ταμείο της Κοπεγχάγης είναι γεμάτο... Σύμφωνα με τον σκωτσέζικο Τύπο, η Σέλτικ απέρριψε πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Δανό στόπερ, Έρικ Σβιατσένκο και ο Σολμπάκεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, γνωστοποιώντας την απόσυρση του ενδιαφέροντος. Άρα, περισσεύουν χρήματα για τη μεταγραφή του Ζέκα...

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεκαθαρίσει ακόμα και σήμερα (28/8) την υπόθεση, ώστε να κινητοποιηθεί για τον αντικαταστάτη του αρχηγού και για τον εντοπισμό ενός αριστερού εξτρέμ. Ο 29χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Άντονι Μουνιέ δεν έχει κλείσει σε ομάδα, όμως φαίνεται πως έχει απορρίψει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ