ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κατσάδα του Ουζουνίδη στους παίκτες του Παναθηναϊκού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κατά την επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού από τη Λιβαδειά ο Μαρίνος Ουζουνίδης σταμάτησε το πούλμαν και τα "έχωσε" στους παίκτες του για την απόδοση τους.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν τόσο έξαλλος μετά το ματς με τον Λεβαδειακό και την απόδοση των ποδοσφαιριστών που δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα.

Μετά το αρχικό του ξέσπασμα στα αποδυτήρια του τριφυλλιού ακολούθησε ένα ακόμα αυτή τη φορά στο... πούλμαν που μετέφερε τους πράσινους από τη Λιβαδειά στην Αθήνα.

Αρχικά αφού η αποστολή του τριφυλλιού άργησε να φύγει προκειμένου να ηρεμήσει ο Έλληνας τεχνικός εν συνεχεία όταν η ομάδα είχε ξεκινήσει ο 49χρονος τεχνικός ζήτησε από τον οδηγό του πούλμαν πριν αυτό φτάσει στην Εθνική οδό να κάνει για λίγο στην άκρη.

Έτσι και έγινε και τότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης τα "έχωσε" για δεύτερη φορά στους ποδοσφαιριστές τους και έκανε εντονότατες παρατηρήσεις για την ξεφτίλα που είχε προηγηθεί.

Μάλιστα οι παίκτες τόνιζαν πως ποτέ ξανά δεν τον έχουν δει ξανά σε τέτοια κατάσταση ενώ και η κίνηση του να σταματήσει το πούλμαν και να τους κάνει εκ νέου παρατηρήσεις ήταν κάτι που ποτέ ξανά μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ