ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ υπαναχώρησε για τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Μολέντο MOTIONTEAM

Η Ιντερνασιονάλ αποδέχτηκε να πληρώσει εφάπαξ το αντίτιμο για τον Ροντρίγκο Μολέντο και ο Παναθηναϊκός θα τον αφήσει άμεσα. Νέο σενάριο με τον Χίλιεμαρκ.

Επιθυμώντας να τελειώσει τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο και να μην εμπλακεί σε χρονοβόρες εκδικάσεις στη FIFA, η Ιντερνασιονάλ αποφάσισε να ικανοποιήσει το τελευταίο αίτημα του Παναθηναϊκού. Η "κολοράντο" συμφώνησε να πληρώσει μετρητά τις 150.000 ευρώ και όχι σε δόσεις, όπως επέμεινε στην αρχή.

Η υπαναχώρηση της Ιντερνασιονάλ σημαίνει και το κλείσιμο του deal, αφού αυτή ήταν η μοναδική αξίωση του Παναθηναϊκού. Ο Μολέντο είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετές ημέρες και περίμενε την άδεια της διοίκησης του Τριφυλλιού, ώστε να επιστρέψει άμεσα στο Πόρτο Αλέγκρε. Έτσι και αλλιώς, πλέον δεν αγωνίζεται στα ματς της Superleague.

Λογικά, η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας (25/01), αφού ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά. Διότι, σε διαφορετική περίπτωση, η υπομονή του Μολέντο έχει εξαντληθεί και ο Βραζιλιάνος ενδέχεται να καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ

Σύμφωνα με χτεσινό δημοσίευμα του "Tuttomercatoweb", η Τζένοα έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό για να διακόψει τον δανεισμό του Όσκαρ Χίλιεμαρκ. Ο προπονητής των Γενοβέζων, Νταβίντε Μπαλαρντίνι εκτιμά τον Σουηδό επιτελικό χαφ και τον θέλει πίσω, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ