ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ πιέζει τον Μολέντο να γυρίσει

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Ιντερνασιονάλ προτού συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η διαφαινόμενη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και η πιθανή μετακόμιση του Ροντρίγκο Μολέντο στη Θεσσαλονίκη (έστω και για λίγους μήνες), έχουν θορυβήσει την Ιντερνασιονάλ. Η οποία ευελπιστούσε ότι υπό την πίεση του προσυμφώνου που υπέγραψε με τον ποδοσφαιριστή, θα πετύχαινε την άμεση και με μικρό κόστος απόκτηση του. Μόνο που το σχέδιο της "κολοράντο" φαίνεται να συναντά εμπόδια...

Η ανησυχία των Βραζιλιάνων εστιάζεται στην περίεργη ιδιοσυγκρασία του Μολέντο. Οι παράγοντες της Ιντερνασιονάλ ξέρουν πολύ καλά ότι ο 30χρονος στόπερ αλλάζει εύκολα απόψεις και ίσως η διαμονή του στη συμπρωτεύουσα να θέσει σε κίνδυνο την επιστροφή του στη Βραζιλία. Διότι αν ο Μολέντο αισθανθεί άνετα στη Θεσσαλονίκη, τότε ίσως να πιέσει για να παραμείνει και να μην γυρίσει στη γενέτειρα του.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με βάση το ρεπορτάζ του Sport24.gr, οι άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ επικοινώνησαν τη Δευτέρα (15/1) με τον Ροντρίγκο Μολέντο και το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί και ζήτησαν λεπτομέρειες για την υπόθεση. Επιπλέον, ενημέρωσαν την πλευρά του ποδοσφαιριστή ότι σκοπεύουν να καταθέσουν νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό για να επισπεύσουν την επιστροφή του 30χρονου στόπερ στο Πόρτο Αλέγκρε.

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάτι τέτοιο θα ήταν να πιέσει και ο Μολέντο τον Παναθηναϊκό, επειδή η προσφορά της Ιντερνασιονάλ σίγουρα θα είναι μικρότερη σε σύγκριση με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. Μία πίεση που μπορεί να ασκηθεί μόνο μέσω της κατάθεσης προσφυγής από τον παίκτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Μολέντο ανέφερε στους ιθύνοντες της Ιντερνασιονάλ ότι έχει ως προτεραιότητα τον επαναπατρισμό του. Τους ενημέρωσε για τις συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, καθώς και για τις δικές του συνομιλίες, αλλά τους διαβεβαίωσε ότι δεν έχει συμφωνήσει για τον δανεισμό του.

ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η επικοινωνία του Μολέντο με τους διοικούντες την "κολοράντο" ήταν η αιτία για την επιφυλακτική στάση που κράτησε ο ποδοσφαιριστής στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ. Με αφορμή τη ρύθμιση των οφειλομένων, ο Μολέντο ζήτησε χρόνο για να σκεφτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και απέφυγε να απαντήσει θετικά.

Ωστόσο, από την άλλη ο "Μόλε" δεν έχει απορρίψει τον Δικέφαλο του Βορά. Διότι τα οφέλη για τον Μολέντο είναι δύο… Από τη μία θα κερδίσει περισσότερα χρήματα σε ένα τετράμηνο, από ότι αν έμενε στην Αθήνα ή αν επαναπατριζόταν. Από την άλλη, θα διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του από το Τριφύλλι, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος τους, που τα θεωρεί επισφαλή λόγω της γενικότερη κατάστασης.

Αυτή τη στιγμή, ο Μολέντο εμφανίζεται να επιμένει να επιστρέψει πρόωρα στη Βραζιλία. Ωστόσο, ακριβώς επειδή είναι απρόβλεπτος χαρακτήρας, συνεχίζει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και η τελική απόφαση του δεν μπορεί να προδικαστεί... Ο Παναθηναϊκός θέλει να τον δώσει δανεικό για να πάρει λεφτά και θα εντείνει την πίεση του προς αυτή την κατεύθυνση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ