ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ιντερνασιονάλ έχει μπει δυνατά για τον Μολέντο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr για την προσφορά που έχει δεχτεί ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέντο και για τις πιέσεις που ασκεί για την άμεση διευθέτηση του συμβολαίου.

Παρότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει διαμηνύσει στον ατζέντη του Ροντρίγκο Μολέντο ότι οι συζητήσεις τους θα διεξαχθούν τον Ιούνιο, ο δεύτερος πιέζει για την επίσπευση των επαφών. Ο λόγος είναι απλός: μία δελεαστική πρόταση για τον πελάτη του και η ανάλογη προμήθεια για τον ίδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η Ιντερνασιονάλ έχει καταθέσει μία υψηλή προσφορά στον εκπρόσωπο του Μολέντο και εκείνος την θεωρεί συμφέρουσα. Εξ’ ου και η βιασύνη που έχει για να ακούσει τι θα του προτείνει ο Λυμπερόπουλος για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του 29χρονου αμυντικού με τον Παναθηναϊκό.

Η Ιντερνασιονάλ έχει νέα ιδιοκτησία, η οποία διαθέτει οικονομική επιφάνεια και θέλει να φέρει ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Μάλιστα, προτίθεται να αγοράσει τον Μολέντο από τον Παναθηναϊκό και έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο, πρώτα αναμένει ένα θετικό σήμα από τον ατζέντη του Μολέντο, ο οποίος περιμένει τις τελικές συζητήσεις με τον Λυμπερόπουλο. Δεν είναι σαφές πόσα χρήματα προσφέρει η Ιντερνασιονάλ στον παίκτη, ούτε αν ο μάνατζερ του την έχει χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό ατού στις συνομιλίες με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Ο Λυμπερόπουλος δεν συμμερίζεται τη βιάση της πλευράς του Μολέντο και θα ενεργήσει με βάση το χρονοδιάγραμμα του. Θα επιδιώξει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό, διότι ο έμπειρος στόπερ έχει «δέσει» με την ομάδα και τον κόσμο, όμως θα προτείνει πράγματα εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει. Εφόσον δεν συμφωνήσει με τον μάνατζερ, τότε θα μπει στη διαδικασία να ακούσει προτάσεις για την πώληση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ