ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Ιντερνασιονάλ αποσύρεται για τον Μολέντο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο, αφού ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και η Ιντερνασιονάλ δεν θα αυξήσει την προσφορά της προς τον Παναθηναϊκό. Συνάντηση σήμερα με τον Λυμπερόπουλο.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Ροντρίγκο Μολέντο και από εκεί που ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για το Πόρτο Αλέγκρε, φαίνεται πως θα παραμείνει στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Gaucho, η Ιντερνασιονάλ διαμήνυσε στον Παναθηναϊκό ότι δεν πρόκειται να αυξήσει την προσφορά της και αποσύρεται από τη διαπραγμάτευση.

Το ρεπορτάζ του βραζιλιάνικου ραδιοφώνου υποστηρίζει ότι η Ιντερνασιονάλ και ο Παναθηναϊκός είχαν συμφωνήσει στη μεταγραφή του Μολέντο. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής φερόταν να είχε εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του μετά το παιχνίδι της Τούμπας.

Όμως, ανεξήγητα ο Παναθηναϊκός φέρεται να αλλάξει στάση και υπαναχώρησε από τη συμφωνία, λίγο πριν την κατάθεση της επίσημης πρότασης από την Ιντερνασιονάλ. Μία αλλαγή που από την βραζιλιάνικη ομάδα εκλήφθηκε ως προσπάθεια του Τριφυλλιού για να αποκομίσει περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων, η υπαναχώρηση του Παναθηναϊκού προκάλεσε την αντίδραση του Μολέντο. Ο 30χρονος εκνευρίστηκε με τη διοίκηση και ζήτησε να μην ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, αφού ένιωσε πως τον άδειασαν. Με τα γνωστά επακόλουθα...

Ο ΜΟΛΕΝΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ

Η παλινωδία του Ροντρίγκο Μολέντο να ζητήσει τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι της Τούμπας για ψυχολογικούς λόγους, προκάλεσε δυσαρέσκεια στο προπονητικό επιτελείο και στους συμπαίκτες του. Κυρίως, επειδή προήλθε από έναν άνθρωπο που στο πρόσφατο παρελθόν είχε δείξει τα ακριβώς αντίθετα δείγματα.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος αντιλήφθηκε το λάθος του την ίδια μέρα και το βράδυ, επικοινώνησε με τον Λυμπερόπουλο και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του. Βέβαια, η αποστολή βρισκόταν ήδη στη Θεσσαλονίκη και η απόφαση για τη μη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ήταν ειλημμένη.

Επίσης, ο Μολέντο τηλεφώνησε στον Ζέκα και του ζήτησε να μεταφέρει τη συγγνώμη του σε όλους τους συμπαίκτες. Ο 30χρονος στόπερ αναγνώρισε ότι τους εξέθεσε την παραμονή ενός σημαντικού παιχνιδιού και εξέφρασε την ειλικρινή μεταμέλεια του.

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

Πλέον, η παραμονή του Μολέντο στο ρόστερ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ο Βραζιλιάνος έχει μετανοήσει, αναγνωρίζει ότι μέσω του Παναθηναϊκού ξαναμπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη και δεν θέλει να συγκρουστεί. Από την άλλη, έχει προσωπικά προβλήματα που απαιτούν τον επαναπατρισμό του και σαφώς, πολλά θα εξαρτηθούν από το οικονομικό κομμάτι.

Η Ιντερνασιονάλ ήταν η μόνη που είχε εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον και αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Το απόγευμα της Πέμπτης (1/6) ο Μολέντο είχε ραντεβού με τον Λυμπερόπουλο και από την έκβαση της συζήτησης, θα προκύψει η επόμενη μέρα. Πάντως, ο Αλαφούζος έχει εγκρίνει την υπέρβαση, ώστε να μείνει ο Βραζιλιάνος στόπερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ