ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η γκολάρα του Σάλαι στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό

CORRECTS IDENTIFICATION OF PLAYER Hungary's Roland Sallai reacts after his team's first goal during their U20 soccer World Cup match against Brazil in New Plymouth, New Zealand, Thursday, June 4, 2015. (AP Photo/Ross Setford)
CORRECTS IDENTIFICATION OF PLAYER Hungary's Roland Sallai reacts after his team's first goal during their U20 soccer World Cup match against Brazil in New Plymouth, New Zealand, Thursday, June 4, 2015. (AP Photo/Ross Setford) AP PHOTO/ROSS SETFORD

Ο Ρολάντ Σάλαι έχει αγωνιστεί στη Λεωφόρο με τη φανέλα της Ακαδημίας Πούσκας και είχε πετύχει ένα απίστευτο γκολ με λόμπα από πενήντα μέτρα. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο του Ρολάντ Σάλαι με τον 21χρονο Ούγγρο που μπορεί να παίξει στις τρεις θέσεις πίσω από την επίθεση να είναι μια από επιλογές των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Ο Σάλαι δεν είναι άγνωστος στους φίλους των πράσινων και αν ψάξει κανείς στο διαδίκτυο θα βρει μπροστά του ένα βίντεο με ένα πανέμορφο γκολ που είχε πετύχει στην Λεωφόρο αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό.

Ήταν τον Ιούνιο του 2014 (στις 2 Ιουνίου) όταν η Ακαδημία Πούσκας είχε βρεθεί στην Αθήνα για τη κορύφωση των εκδηλώσεων στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας και την αποκάλυψη της προσωπογραφίας του κορυφαίου Ούγγρου ποδοσφαιριστή και με χαραγμένη την αγαπημένη του φράση "έντεκα αυτοί, έντεκα κι εμείς".

Τότε είχε τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα Κ17 των πράσινων στην οποία τότε αγωνίζονταν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Πίσπας, Μίγγος και επικράτησε με 2-1.

Ο Σάλαι, σε ηλικία τότε 17 ετών, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής εκείνου του φιλικού πετυχαίνοντας ένα γκολ... αλά Πούσκας μέσα στην Λεωφόρο καθώς είχε σκοράρει από τα πενήντα μέτρα με μια ασύλληπτη εκτέλεση.

Δείτε το γκολ:

Photo credits: AP Photo/Ross Setford

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ