Η φυσική κατάσταση θα "χτιστεί" εντός συνόρων

Η φυσική κατάσταση θα "χτιστεί" εντός συνόρων

Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης καταλήγουν ότι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μετά από αρκετά χρόνια, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού αναμένεται να πραγματοποιηθεί επί ελληνικού εδάφους. Τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του θα επικεντρωθούν στη φυσική κατάσταση και στην τακτική.

Δεν πρόκειται να κλειστεί φιλικό παιχνίδι σε αυτό το χρονικό διάστημα, διότι ο προπονητής θεωρεί ότι δεν προσφέρει κάτι. Επομένως, δεν συντρέχει λόγος η ομάδα να μεταβεί στο εξωτερικό, αφού μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά σε ελληνικό αθλητικό κέντρο ή ακόμα και στο «Γεώργιος Καλαφάτης» (ή τις εγκαταστάσεις της Παιανίας).

Τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες του εξωτερικού θα οργανωθούν για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Επειδή δυνατοί αντίπαλοι δεν υπάρχουν εντός συνόρων, ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά θα ταξιδέψει εκτός συνόρων για 3 ή 4 ματς. Μία επιλογή για την οποία έχει αρχίσει η σχετική προεργασία.

Βέβαια, οι ημερομηνίες θα προγραμματιστούν μετά την ολοκλήρωση των play offs, για να ξέρει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA. Μέχρι τότε, θα εκπονηθεί ένας σχεδιασμός στο περίπου και θα οριστικοποιηθεί στα τέλη Μαΐου.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24