ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Φιορεντίνα παρακολουθεί τον Κουρμπέλη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Φιορεντίνα έχει στη λίστα της τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη για τον Κολομβιανό αμυντικό χαφ, Κάρλος Σάντσες.

Πριν λίγες μέρες, ο Λούκας Βιγιαφάνιες προτάθηκε στη Φιορεντίνα, αλλά η υπόθεση δεν είχε συνέχεια. Απ' ότι φαίνεται, όμως, η ομάδα της Φλωρεντίας ενδιαφέρεται για έναν άλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι "βιόλα" ασχολούνται με τον αρχηγό των "πράσινων" και τον θεωρούν μία ελκυστική περίπτωση. Ωστόσο, θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του μόνο υπό προϋποθέσεις.

Η πρώτη και πιο σημαντική είναι η πώληση του βασικού αμυντικού χαφ, Κάρλος Σάντσες, για τον οποίο η Φιορεντίνα διαπραγματεύεται με τη Χετάφε. Ο Κουρμπέλης αποτελεί έναν από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής, Στέφανο Πίολι, έχει ψηλά στη λίστα του τον Κουρμπέλη και θα τον εξετάσει, εφόσον δημιουργηθεί κενό στη μεσαία γραμμή. Μέχρι τότε, ο Παναθηναϊκός περιμένει προτάσεις για τον διεθνή αμυντικό χαφ αλλά δεν έχει κάτι συγκεκριμένο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ