ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ευχή του Δώνη για τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Δώνης με ανάρτηση του στο instagram έκανε τον απολογισμό του 2017 και ευχήθηκε το 2018 να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός τα προβλήματα του.

Τη δική του ευχή για το 2018, αλλά και έναν απολογισμό για το 2017 έκανε στο προφίλ του στο Instagram o Χρήστος Δώνης. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον Ηρακλή και ευχήθηκε τόσο ο γηραιός όσο και οι πράσινοι να βρουν το δρόμο τους μέσα στο νέο έτος.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην ανάρτηση του: "Μια δύσκολη αλλά και όμορφη χρονιά έφτασε στο τέλος της! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.. Πολλές χαρές αλλά και πολλές δυσκολίες.! Πηγαίνοντας στον Ηρακλή αντιμετώπισα μια δύσκολη κατάσταση αλλά μόνο κερδισμένος βγήκα από όλο αυτό, γνωρίζοντας τρομερούς χαρακτήρες και εύχομαι η ομάδα αυτή να ξεφύγει από αυτή τη μεγάλη ταλαιπωρία!

Πέρασα χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ! Τους φίλους μου κ την οικογένεια μου. Όσο για το τέλος... μεγάλη χαρά που επέστρεψα το καλοκαίρι στην ομάδα που ανδρώθηκα. Σίγουρα δεν είναι σε καλή φάση αλλά ελπίζω ο καινούριος χρόνος να δώσει αυτά που πραγματικά της αξίζουν! Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους σας!".

Δείτε το σχετικό post που έκανε:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ