ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επόμενη ημέρα του "εμφυλίου"

Η επόμενη ημέρα του "εμφυλίου"
INTIME SPORTS

Το SPORT 24 έχει το ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα της κόντρας που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αφορμή ρεπορτάζ της τηλεοπτικής "Δίκης" στο ΣΚΑΪ.

Η τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ άναψε φωτιές ανάμεσα στις σχέσεις του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και είναι άγνωστο αν και πότε θα σβήσουν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να αρχίσει βεντέτα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, γι' αυτό επέλεξε να μην απαντήσει στην στην πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να καταθέσει μηνύσεις και αγωγές. Επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου είναι να πέσουν οι τόνοι για το συγκεκριμένο θέμα.

Από το περιβάλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σημειώνουν ότι αυτή η στάση ουσιαστικά ρίχνει λάδι στη φωτιά. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ περίμενε μια απευθείας επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου μαζί του. Η' έστω μια επίσημη δήλωσή του σχετικά με το θέμα. Η μη αντίδρασή του δεν βοηθάει καθόλου στο να ξεχάσει το συμβάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ιδιαίτερα μάλιστα και από τη στιγμή που είναι βέβαιος ότι ο Γιάννης Αλαφούζος γνώριζε ακριβώς το ρεπορτάζ που θα παιζόταν στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη"

Ωστόσο το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, δεν αποκλείει να αλλάξει στάση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εάν πρώτα ο Γιάννης Αλαφούζος διαφοροποιήσει την συμπεριφορά του. Άλλωστε και στο παρελθόν έχει δείξει ότι μπορεί να δέχεται τη συγνώμη και να συγχωρεί. Οι άνθρωποί του, θυμίζουν χαρακτηριστικά το επεισόδιο με τον θείο του, Θανάση, το οποίο είχε αίσιο τέλος.

Ουσιαστικά η μπάλα είναι στα πόδια του Γιάννη Αλαφούζου. Εάν ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίσει την παθητική στάση για το συγκεκριμένο θέμα, είναι πολύ δύσκολο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να το αφήσει να περάσει σαν να μην συνέβη ποτέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ