ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστροφή του Ουζουνίδη στη Νέα Σμύρνη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ   (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ουζουνίδης ICON

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιστρέφει την Κυριακή για πρώτη φορά στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος του Πανιωνίου μετά από όσα είχαν συμβεί το περασμένο καλοκαίρι και την αποχώρησή του από τους "κυανέρυθρους".

Ιδιαίτερο θα είναι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, τεχνικό του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι της Κυριακής (14/5, 18:15) κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Και αυτό γιατί ο 48χρονος προπονητής θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος των "κυανέρυθρων" μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ουζουνίδης δεν έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τον Πανιώνιο τον περασμένο Αύγουστο. Μερίδα οπαδών του Πανιώνιου δεν είχαν δει με καθόλου καλό μάτι τις συζητήσεις που είχε κάνει ο Ουζουνίδης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ και το "διαζύγιο" με τους "κυανέρυθρους" δεν ήταν και το πιο αθόρυβο... Ίσως κάποιοι φίλοι του Πανιώνιου τον χειροκροτήσουν για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι κάποιοι θα τον αποδοκιμάσουν.

Μια πρώτη γεύση εξάλλου είχαμε πάρει από το ματς στην Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο όταν ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των "κυανέρυθρων", Νίκος Ζαμάνης δεν είχε δώσει το χέρι του στον 48χρονο τεχνικό την στιγμή που οι δυο τους βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Οπότε και τώρα το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο κόσμος του Πανιωνίου δεν θα περιμένει με "ανοιχτές αγκάλες" τον πρώην προπονητή του συλλόγου.

Βέβαια από την πλευρά του ο Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να κάνει όσο μπορεί καλύτερα την δουλειά του και να πάρει τη νίκη που δεν αποκλείεται να δώσει προβάδισμα από την πρώτη αγωνιστική των playoffs στον Παναθηναϊκό. Για αυτό και φυσικά δεν σκέφτεται την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι οπαδοί, αλλά μόνο πώς θα οδηγήσει το τριφύλλι στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την Κυριακή ο Ουζουνίδης δεν θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ως αντίπαλος του Πανιωνίου στην Νέα Σμύρνη καθώς στο παρελθόν όταν ήταν στον πάγκο της Λάρισας, του Ηρακλή, της Ξάνθης και του Εργοτέλη είχε αντιμετωπίσει τους "κυανέρυθρους".

Χαρακτηριστικά έχει παίξει πέντε φορές στη Νέα Σμύρνη έχοντας μόλις μια νίκη, όταν ήταν στον πάγκο του Εργοτέλη ενώ έχει μια ήττα - ως προπονητής του Ηρακλή - και τρεις ισοπαλίες με Λάρισα και Ξάνθη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Ουζουνίδη στη Νέα Σμύρνη:

7/12/08
Πανιώνιος-Λάρισα 1-1

28/11/10
Πανιώνιος-Ηρακλής 1-0

18/04/12
Πανιώνιος-Ξάνθη 1-1

14/04/13
Πανιώνιος-Ξάνθη 3-3

02/02/14
Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1

ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Ταυτόχρονα, ο Ουζουνίδης θα θελήσει να βάλει και τέλος στο αρνητικό σερί των πέντε τελευταίων ετών στα οποία το τριφύλλι δεν έχει νικήσει στη Νέα Σμύρνη. Οι πράσινοι δεν έχουν φύγει νικητές από τον Δεκέμβριο του 2012, όταν με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα στον πάγκο είχαν επικρατήσει με 2-1.

Έκτοτε σε πέντε αναμετρήσεις μετρούν δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες με πιο πρόσφατη αυτή στη κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν, στην οποία το τριφύλλι ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά 1-1 με γκολ του Βιγιαφάνιες. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος απολύθηκε λίγες μέρες μετά, αφού ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και κινδύνευε να αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ