ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επιστροφή στην Παιανία θα αποφασιστεί από τον ιδιοκτήτη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει θίξει τη σημασία της μετακόμισης του Παναθηναϊκού στον Γιάννη Αλαφούζο και στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Διαβάστε στο Sport24.gr

Ο Νίκος Νταμπίζας ουδέποτε έκρυψε ότι θα ήθελε την επιστροφή της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Μάλιστα, κάποια στιγμή θα επιχειρήσει να κλείσει μία συμφωνία για τη χρήση του αθλητικού κέντρου.

Ωστόσο, η πρόθεση του Νταμπίζα δεν αρκεί... Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί τη συμπαράσταση της ιδιοκτησίας, πρωτίστως για το οικονομικό κόστος. Όπως έχει αναφέρει το Sport24.gr, εκτός από την ενοικίαση ή την αγορά, οι υποδομές του προπονητηρίου έχουν υποστεί φθορές και θα χρειαστούν ολική ανακαίνιση.

Σε αυτό το σημείο εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα... Ο Γιάννης Αλαφούζος κατανοεί τα "θέλω" του Νταμπίζα, όμως έχει μπει στη φάση της απεμπλοκής και δεν προτίθεται να λάβει μία τόσο δαπανηρή απόφαση. Η θέση του είναι ότι για τη μετακόμιση πρέπει να αποφασίσει ο επόμενος ιδιοκτήτης.

Προφανώς, η ευθύνη μεταφέρεται στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλανδός έχει ενημερωθεί σχετικά από τον Νταμπίζα, έχει επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και αντιλαμβάνεται την υπεροχή τους σε σχέση με το "Γιώργος Καλαφάτης". Ο Πιεμπονγκσάντ έχει εκφράσει θετική γνώμη για το αίτημα του Νταμπίζα, αλλά θα το επανεξετάσει μόλις τελειώσει το ιδιοκτησιακό.

Κατά συνέπεια, ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ και το λίφτινγκ που πρέπει να υποστούν οι υποδομές του αθλητικού κέντρου, καθιστούν ανέφικτη την άμεση μετακόμιση του Παναθηναϊκού. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το Τριφύλλι θα επιστρέψει ξανά στην Παιανία, αλλά όχι σύντομα!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ