ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η επίσημη ανακοίνωση της Redstone για την επένδυση στον Παναθηναϊκό

Η επίσημη ανακοίνωση της Redstone για την επένδυση στον Παναθηναϊκό

Η Redstone με επίσημη ανακοίνωση της πήρε θέση για τη κοινοπραξία "Athens Alive" και την επένδυση στον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για τα επόμενα βήματα που είναι οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης.

Με επίσημη ανακοίνωση της η Redstone, από τις βασικές εταιρείες του Fund για τη κατασκευή του Athens Alive και της επένδυσης στον Παναθηναϊκό πήρε θέση για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.

Ουσιαστικά η Redstone με αυτή την ανακοίνωση αναφέρεται στο ΟΑΚΑ και το τι θα αλλάξει στην περιοχή μετά απ' αυτή την επένδυση και τονίζει πως πλέον τα επόμενα βήματα είναι οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και πάνω σε αυτό το κομμάτι.

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ FUND ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Με την ανακοίνωση της η Redstone βάζει στο παιχνίδι και δυο νέες εταιρείες που είναι μέλη του Fund και της συνεργασίας για το Athens Alive.

Η μια απ' αυτές είναι η Colliers η οποία είναι μια από της μεγαλύτερες εταιρείες στο Real Estate σε όλο τον κόσμο. Με γραφεία σε όλη τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τεράστιες εταιρίες στην χώρα μας.

Η δεύτερη είναι η News Agency, μια πρωτοπόρος εταιρεία η οποία ηγείται σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς χώρους και με πολλές επιτυχίες στα σπορ.

Την ανακοίνωση της Redstone συνοδεύει ένα γράφημα με τις εκτιμήσεις για το Athens Alive σε οικονομικό -και όχι μόνο- επίπεδο:

1) Επένδυση ύψους περίπου 1.1 δισεκατομμυρίων ευρώ

2) Περισσότεροι από 7.000.000 επισκέπτες ετησίως

3) Εργασία για 15.000 ανθρώπους

4) Μόνιμες θέσεις εργασίας για 4.000 άτομα

5) Ο ΦΠΑ θα φτάσει στα 18 δισεκατομμύρια και ετησίως οι φόροι που θα εισπράττονται θα φτάνουν τα 5 δισεκατομμύρια σε ορίζοντα εικοσαετίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ REDSTONE

"Είναι οι πρώτες ημέρες για το Athens Alive, κι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Η κοινοπραξία της "Athens Alive", από τη News Agency, τη Redstone, τη Bluerock, την ΑECOM και την Colliers μόλις ολοκλήρωσαν μια μελέτη προ-σκοπιμότητας για μια ανάπτυξη, που αν εγκριθεί, θα επαναπριοσδιορίσει το επιχειρηματικό και ψυχαγωγικό τοπίο της Αθήνας. Τώρα αναζητούμε τις εγκρίσεις από την Κυβέρνηση που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο του "Athens Alive", μια πλήρη μελέτη σκοπιμότητας.

Από τη θεαματική τελετή έναρξης μέχρι το κλείσιμο της νύχτας, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ξεπέρασαν τις προσδοκίες. Το ΟΑΚΑ ήταν ένα κεντρικό κομμάτι αυτού. Από τότε ο λαός της Αθήνας δεν είχε σημαντικές και νέες εξελίξεις στην αναψυχή.

Ο σεβασμός της αθλητικής κληρονομιάς και η διατήρηση της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής Calatrava για τις μελλοντικές γενιές είναι ουσιαστικής σημασίας για την κοινοπραξία Alive Athens. Το Athens Alive προσφέρει στη βόρεια Αθήνα έναν νέο και εντυπωσιακό χώρο με αυτή την κληρονομιά και την ανανεωμένη εστίαση στον υγιή, ενεργό τρόπο ζωής στην καρδιά του.

Τα σύγχρονα γραφεία, οι χώροι για να εκκολαφθούν οι startups, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα πάρκα αναψυχής, οι μοναδικές πισίνες, τα υγιεινά και διασκεδαστικά εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα, οι τοίχοι αναρρίχησης, οι ερασιτεχνικές αθλητικές πίστες και το νέο "σπίτι" για τρία από τα σημαντικότερα αθλητικά franchise της Αθήνας, όλα μαζί με διαδρομές πέντε χιλιομέτρων για τζόκινγκ που διασχίζουν το έργο.

Το Athens Alive θα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές, ευφυείς περιοχές αθλητισμού και ψυχαγωγίας στον κόσμο. Η ανάπτυξη αυτής της κλίμακας είναι δύσκολη. Έχουμε έναν μακρύ δρόμο μπροστά μας. Η πρόοδος έρχεται βήμα προς βήμα. Το επόμενο βήμα απαιτεί σταθερές δεσμεύσεις τόσο από τους δημόσιους όσο και από τους ιδιωτικούς εταίρους. Αυτές οι δεσμεύσεις είναι ακριβώς αυτό που δημιουργεί η κοινοπραξία αυτή τη στιγμή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ