ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε τους Μαυρομάτη και Στάικο να αντικαταστήσουν τους Οικονόμου και Δώνη στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Στην 18άδα για πρώτη φορά ο Καμπετσής.

Δυο αλλαγές έχει στο αρχικό σχήμα του ο Παναθηναϊκός σε σχέση με την αναμέτρηση στη Ξάνθη και είναι και οι δυο αναγκαστικές. Στις θέσεις τρων τραυματιών Οικονόμου και Δώνη θα παίξουν οι Μαυρομάτης και Στάικος. Ο Δώνης θα έχει στον πάγκο και τον Κάτσε ενώ εκτός 18άδας είναι και πάλι ο Βέργος.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο 3-4-2-1 με το οποίο θα αγωνιστεί το τριφύλλι αποτελείται από τους Διούδη κάτω από τα γκολπόστ. Στην τριάδα της άμυνας θα παίξουν οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης αντί του τραυματία Οικονόμου ενώ στην τετράδα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Στάικος και Ινσούα. Μπροστά τους θα βρεθούν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουνιέ.

Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό θα είναι οι: Κότσαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Γιόχανσον, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Εκτός 20άδας έμειναν οι Βέργος και Σέχου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ