ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η έλλειψη ρευστού μπλοκάρει τις μεταγραφές

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η συμφωνία με τον Οικονόμου και η εύρεση ενός επιθετικού θα καθυστερήσουν λόγω της οικονομικής δυσπραγίας του Παναθηναϊκού.

Ο Βαγγέλης Οικονόμου έχει συμφωνήσει, ο Ουζουνίδης και ο Διαμαντόπουλος "σκανάρουν" την ιταλική αγορά για έναν δανεικό επιθετικό, ο Σοτζέι Μασούντ θα φάνταζε ιδανικός για αντί-Χίλιεμαρκ, αλλά… Αυτό το τεράστιο "αλλά" εμποδίζει την υλοποίηση των επιθυμιών του προπονητή του Παναθηναϊκού και δεν είναι άλλο από την έλλειψη πόρων.

Το ταμείο της ΠΑΕ είναι μείον, τα διαθέσιμα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για τις υποθέσεις που προκαλούν κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, όπως του Τελάντερ και δεν υπάρχει ρευστό για προκαταβολές… Αυτός είναι ο λόγος που η συμφωνία με τον Οικονόμου έχει μετατεθεί για την επόμενη εβδομάδα, με την προσδοκία να μπουν λεφτά στην εταιρία.

Ναι μεν το κόστος των μεταγραφών που θα γίνουν θα είναι μικρό, αλλά δεν παύει να είναι κόστος. Πλέον, η ελπίδα του Ουζουνίδη είναι να επισπευστεί κάποια πώληση που θα συνοδεύεται από μία υψηλή προκαταβολή, ώστε να κλείσουν οι εκκρεμότητες στον σχεδιασμό. Κοινώς, πρώτα θα πουληθούν ποδοσφαιριστές και μετά θα έρθουν άλλοι. Διαφορετικά, δεν βγαίνει το οικονομικό και θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΑΒΙΔΗ

Ο Χρήστος Αραβίδης έχει προταθεί στον Μαρίνο Ουζουνίδη για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες. Παρότι δεν περνάει απαρατήρητος στον 48χρονο προπονητή, εντούτοις δεν έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνει.

Ο Ουζουνίδης θέλει έναν φορ περιοχής και όχι έναν ευέλικτο στράικερ, όπως ο Αραβίδης. Παρόλα αυτά, αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο στη διάρκεια του Ιανουαρίου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ