ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μεταγραφή του Μαγκαγιάνες για τον Παναθηναϊκό και η "μετακόμιση"

Η μεταγραφή του Μαγκαγιάνες για τον Παναθηναϊκό και η "μετακόμιση"

Ο παλαίμαχος Περουβιανός διεθνής, Άλεξ Μαγκαγιάνες, μίλησε για το πως άρχισε προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό το 1997, αλλά επιχείρησαν να τον στείλουν σε άλλη ελληνική ομάδα!

Στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν ορισμένες ανέκδοτες μεταγραφικές ιστορίες, οι οποίες έρχονται στην επιφάνεια μετά από πολλά χρόνια... Μία από αυτές, διηγήθηκε σε μία συνέντευξη του ο Άλεξ Μαγκαγιάνες, παλαίμαχος Περουβιανός διεθνής, από τους πιο γνωστούς στην πατρίδα του.

Ο Μαγκαγιάνες παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "depor.pe" και μίλησε για την 20ετή καριέρα του, αποκαλύπτοντας και την εμπειρία του από την Ελλάδα! Ο 41χρονος περιγράφει πως ήρθε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στη χώρα μας, όμως παραλίγο να καταλήξει σε άλλη ομάδα!

Ωστόσο, δεν αποδέχτηκε την εσωτερική μετακόμιση και επέστρεψε στο Περού, για να πάρει στη συνέχεια μεταγραφή στη Νταντί Γιουνάιτεντ.

Στη συνέντευξη, ο Μαγκαγιάνες ρωτήθηκε για το πως προέκυψε το ενδιαφέρον από τη Σκωτία και απάντησε:

"Ναι, αλλά πρώτα με πήγαν στον Παναθηναϊκό, στην Ελλάδα. Ένας Ουρουγουανός, ο Ομάρ Μεντίνα, μου είχε πει ότι τα είχε κανονίσει όλα. Προπονήθηκα 15 μέρες με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά με έστειλαν σε μία άλλη ελληνική ομάδα. Δεν κατάλαβα γιατί συνέβη αυτό, αλλά μου φάνηκε κάτι ύποπτο. Τότε, ζήτησα να γυρίσω πίσω και μετά έλαβα την πρόταση από τη Νταντί, στη Σκωτία".

Ο Μαγκαγιάνες ήρθε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1997, έχοντας αποδεσμευτεί από τη Σπόρτινγκ Κριστάλ (είχε προπονητή τον Σέρχιο Μαρκαριάν), με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής στο εγχώριο πρωτάθλημα και φιναλίστα του Κόπα Λιμπερταδόρες. Όσο για την ομάδα που θέλησαν να τον στείλουν, δεν την αποκάλυψε, αλλά ίσως να πρόκειται για τον ΟΦΗ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ