ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Εφορία εμποδίζει τη συμφωνία Παναθηναϊκού - Ταυλαρίδη

Η Εφορία εμποδίζει τη συμφωνία Παναθηναϊκού - Ταυλαρίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ταυλαρίδης δεν έχει αποσύρει την προσφυγή του κατά του Παναθηναϊκού, αφού έχουν συμφωνήσει για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου, αλλά όχι για την οφειλή προς την Εφορία. Δεν πήγε στην προπόνηση ο Βλαχοδήμος.

Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Μπενφίκα, όμως εξίσου κρίσιμο ζήτημα για τον Παναθηναϊκό είναι η διευθέτηση της διαμάχης με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Την Τετάρτη (11/10) είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η προσφυγή του 37χρονου αμυντικού στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών της ΕΠΟ, με την οποία ζητά την κατάπτωση του διακανονισμού με τον Παναθηναϊκό και την καταβολή της συνολικής οφειλής, ύψους 97.000 ευρώ. Εφόσον το Τριφύλλι δεν την πληρώσει, τότε κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας (16/10) με τη Λάρισα.

Είχε διαφανεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ότι η ΠΑΕ και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή είχαν συμβιβαστεί για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου. Ωστόσο, υφίσταται άλλη μία οφειλή 70.000 ευρώ προς την Εφορία, που έχει πληρώσει ο Ταυλαρίδης και θέλει να την πάρει από τον Παναθηναϊκό. Στο συγκεκριμένο ποσό, μέχρι τώρα οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει και κατά συνέπεια, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Επομένως, την Τετάρτη η προσφυγή θα εκδικαστεί κανονικά, εκτός και αν αλλάξει κάτι στη διάρκεια της Τρίτης (10/10). Οι συζητήσεις μεταξύ του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαου Τουμαζάτου και του δικηγόρου του Ταυλαρίδη, Πάρη Αλταμάζογλου θα συνεχιστούν, αλλά οι παραχωρήσεις του πρώτου και οι απαιτήσεις του δεύτερου δύσκολα θα συμπέσουν.

Ο δικηγόρος του Ταυλαρίδη έχει προτείνει έναν τρόπο εξόφλησης που δεν έκανε δεκτό ο Τουμαζάτος, ο οποίος επιθυμεί στην παρούσα φάση να μετακυλήσει την οφειλή προς την Εφορία. Κάτι που δεν συζητά ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θέλει μία συνολική ρύθμιση και όχι με τμηματικές λύσεις.

Η απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται να εκδοθεί την Παρασκευή, οπότε ο Παναθηναϊκός θα έχει 2-3 ημέρες να αποπληρώσει την οφειλή. Άρα, ακόμα και αν εκδικαστεί την Τετάρτη η προσφυγή, ακόμα υπάρχει χρόνος για να συναφθεί νέος διακανονισμός με τον Ταυλαρίδη.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν απών από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (10/10). Ο ομογενής τερματοφύλακας διευθετεί ορισμένες προσωπικές υποθέσεις που σχετίζονται με τη στρατιωτική θητεία του, ώστε το βράδυ της ίδιας μέρας να μπορέσει να ταξιδέψει για τη Λισαβόνα. Την Τετάρτη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του, όταν και η Μπενφίκα θα καταβάλλει τα χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ