ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διοίκηση θέλει να προλάβει τις επόμενες προσφυγές

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ, από το να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Νίκλας Χουλτ και να διεκδικήσουν την ελευθερία τους.

Η προσφυγή του Γιώργου Κουτρουμπή ήταν η πρώτη από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο διεθνής στόπερ "τελείωσε" από την ομάδα με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη και η επιλογή της νομικής οδού ακολούθησε τον παραγκωνισμό του.

Επομένως, ο Νίκλας Χουλτ ήταν αυτός ο οποίος έκανε την αρχή από τους παίκτες που υπολογίζονται, προσφεύγοντας στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την Τετάρτη (27/12). Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ αποφάσισε να φύγει, αφού κατήγγειλε τη σύμβαση και αξιώνει αποζημίωση, εκτός από την καταβολή των δεδουλευμένων.

Μετά την προσφυγή, η ΠΑΕ έσπευσε να εξοφλήσει στον Χουλτ το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου, που προσδιορίζεται στις 75.000 ευρώ. Ωστόσο, η εξόφληση είναι εκπρόθεσμη και θα αποφασίσει η Επιτροπή εάν θα δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή ή όχι.

Πάντως, ο Χουλτ κατήγγειλε τη σύμβαση με σκοπό να αποδεσμευτεί και μοιάζει δύσκολο να υπαναχωρήσει. Από την άλλη, ο 27χρονος ακραίος μπακ είχε προσφύγει ξανά στο παρελθόν και δεν το τράβηξε μέχρι τέλους, αν και αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά και δεν υπάρχει προοπτική.

Το χειρότερο είναι ότι η κίνηση του Χουλτ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου... Πλέον, η διοίκηση ανησυχεί ότι και άλλοι ποδοσφαιριστές θα παρακινηθούν από το παράδειγμα του Σουηδού και θα προσφύγουν στην ΕΠΟ. Όχι απαραίτητα για να μείνουν ελεύθεροι, αλλά για να πιέσουν την ΠΑΕ και να πάρουν τα λεφτά τους.

Ασφαλώς, δεν είναι όλοι οι παίκτες το ίδιο επίφοβοι. Υπάρχουν οι πιο επιρρεπείς στην προσφυγή, όπως παρουσιάζονται ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Λουτσιάνο Νέβες, που έχουν μεγαλύτερο άγχος για τις εξελίξεις. Ωστόσο, προς το παρόν κανένας δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να κινηθεί νομικά.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να χειριστεί με προσοχή την κρίση που ξέσπασε, γιατί αρκετοί θα ενοχληθούν από την εξόφληση του Χουλτ. Ο σκοπός είναι να πειστούν όλοι ότι τα χρήματα από την πώληση του Σουηδού, θα χρησιμοποιηθούν ώστε να μειωθούν οι οφειλές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ