ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διοίκηση περιμένει τις εντολές Αλαφούζου για τη ΓΣ

Η διοίκηση περιμένει τις εντολές Αλαφούζου για τη ΓΣ
Παϊρότζ

Τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού περιμένουν την ενημέρωση του Γιάννη Αλαφούζου για τις λεπτομέρειες της Γενικής Συνέλευσης της προσεχούς Παρασκευής.

Τις εντολές του Γιάννη Αλαφούζου για την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (21/9) περιμένουν τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει τις αποφάσεις του ακόμα, αλλά πρέπει να το κάνει σύντομα.

Λογικά, στη διάρκεια της Τρίτης (18/9) ο Αλαφούζος θα γνωστοποιήσει τον εκπρόσωπο του στη Γενική Συνέλευση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα πρόκειται για άνθρωπο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, διαφορετικά θα οριστεί ένας από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, με επικρατέστερο τον Στράτο Σωπήλη.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο δικηγόρος του Πιεμπονγκσάντ, Γιώργος Παχατουρίδης να παραστεί στη Γενική Συνέλευση με ειδική άδεια. Ο Αλαφούζος θα εγκρίνει την παρουσία του, ως παρατηρητή για λογαριασμό του εν δυνάμει ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, για να διασφαλίσει τους όρους με τους οποίους θα ανοίξει η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Πάντως, τη Δευτέρα δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη, ενώ τα μέλη της διοίκησης του Παναθηναϊκού ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ στα Βριλήσσια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νεότερα θα προκύψουν σήμερα Τρίτη, μετά την ενημέρωση του Αλαφούζου προς τους διοικούντες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ