ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η διαχείριση του ματς, οι... "απόντες" και η... έδρα

Η διαχείριση του ματς, οι... "απόντες" και η... έδρα
Μπαϊράμι INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε κόντρα στην Βέροια να υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 ή να κάνει το 2-1 πληρώνοντας την κακή διαχείριση, την... απουσία από το ματς βασικών πρωταγωνιστών του ενώ κάτι πρέπει να γίνει και με τα εισιτήρια στην Λεωφόρο για να μην... "τιμωρείται" το Τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος με την Βέροια το βράδυ του Σαββάτου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και πλην της κουβέντας για το γκολ οφσάιντ των φιλοξενούμενων για το οποίο τοSport24έκανε σχετική αναφορά υπάρχουν και άλλα πράγματα που οδήγησαν σε αυτό το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το Τριφύλλι έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως το καλύτερο φετινό του έως τώρα και σε αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο η παρουσία του Μπεργκ στο αρχικό σχήμα ενώ τα εύσημα για την εικόνα των πράσινων στο πρώτο μέρος πάνε και στον τεχνικό των πράσινων Γιάννη Αναστασίου. Κυρίως για τον τρόπο που είχε στήσει την ομάδα.

Μη χάσετε την Κυριακή την SUPER BALL με μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Φερνάντος Σάντος. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μιλάει για το όραμα του Μουντιάλ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακό, φάσεις, ρεπορτάζ, σχόλια από την 3η αγωνιστική της Super League.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως και ιδίως μετά το γκολ της ισοφάρισης από την Βέροια η διαχείριση του ματς τόσο από τους ίδιους τους παίκτες του Παναθηναϊκού όσο και από τον 40χρονο τεχνικό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Και αν ναι μεν οι πράσινοι προσπάθησαν μέχρι τέλους και αποφεύγοντας τις σέντρες να φτάσουν στο γκολ παρόλα αυτά ούτε απείλησαν από μακριά, ούτε έβαλαν το εγώ πάνω από το εμείς σε δυο περιπτώσεις με τον Μπεργκ και τον Χουχούμη.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιάννη Αναστασίου οι αλλαγές του πλην του ότι έγιναν κάπως αργά, όλες μετά το 75' θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν βοήθησαν. Όπως αποδείχτηκε άλλωστε και από το τελικό σκορ. Ο 40χρονος τεχνικός θα μπορούσε να ρισκάρει νωρίτερα με τον Καρέλη ή τον Αποστολόπουλο και αν ήθελε επιπλέον δημιουργία από τον εσωτερικό χαφ όταν έβαλε τον Χουχούμη θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει στην θέση του τον Ντίνα και να έβαζε τον νεαρό άσο αντί του Νάνο.

" Απόντες" από το... παιχνίδι

Το τριφύλλι από την αρχή της φετινής σεζόν έχει στηριχθεί σε κάποιους παίκτες οι οποίοι προς το παρών είναι "απόντες" με πρώτο και καλύτερο τον Μπαϊράμι. Ο Σουηδός άσος πέρα από μια σέντρα και ένα σουτ δεν έκανε τίποτα άλλο στο ματς με την Βέροια.

Μιλάμε για έναν παίκτη από τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει πολλά και στον οποίο έχει στηρίξει πολλά αλλά μέχρι στιγμής ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είναι σκιά του εαυτού του. Ναι μεν προέρχεται από μεγάλη αγωνιστική απραξία αλλά όντας μέλος των πράσινων από την πρώτη κιόλας μέρας της προετοιμασίας όλοι στο Τριφύλλι θα περίμεναν πολλά περισσότερα.

Ακόμη καμία ουσιαστική βοήθεια δεν πήρε ο Παναθηναϊκός και από τον Νάνο ο οποίος παραλίγο να αποβεί σε μοιραίο για τους πράσινους με το λάθος στη φάση με το δοκάρι της Βέροιας. Ο Ισπανός είναι καλός επιθετικά, μέχρι την ώρα που θα βγάλει την σέντρα, αλλά αμυντικά είναι πολύ επιρρεπής στο λάθος δείγμα του ότι ίσως είναι περισσότερο αριστερό χαφ ή εξτρέμ παρά μπακ.

Επίσης πολύ κακός σε αυτά τα πρώτα ματς είναι ο Στέφανος Καπίνο. Ναι μεν δεν φταίει για το γκολ που έφαγε στο ματς με την Βέροια αλλά η εν γένει εικόνα του ήταν κακή. Δεν θυμίζει σε τίποτα τον κέρβερο που είχαμε γνωρίσει όλοι και κάνει αρκετά λάθη στην διάρκεια ενός ματς.

Κεφάλαιο Λεωφόρος

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Λεωφόρο προκειμένου σε αυτή την προσπάθεια που θα κάνει να έχει ένα ισχυρό όπλο. Την έδρα του και τον κόσμο του. Με τον οποίο στο πλευρό του θα έφτανε στη νίκησε κάθε ματς.

Με 8.500 εισιτήρια και συνολικά γύρω στις 10.000 κόσμο που βρέθηκαν το Σάββατο στο "Απόστολος Νικολαϊδης" δεν μπορείς να πεις ότι το γήπεδο αποτέλεσε μια καυτή έδρα. Παρά την προσπάθεια των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού.

Αυτό που φταίει και κάνει τους πράσινους να δηλώνουν απών από το "Απόστολος Νικολαΐδης" είναι τα ακριβά εισιτήρια για όσους δεν είναι μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας". Δεν νοείται να υπάρχουν εισιτήρια των 40 και των 80 ευρώ για την Λεωφόρο σε μια εποχή που επικρατεί τέτοια κρίση. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση και να επικρατήσουν λογικές τιμές ακόμα και για όσους δεν είναι σύμμαχοι.

Ναι σύμφωνα όσοι έχουν γραφτεί στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" έχουν δηλώσει παρών στα δύσκολα και σίγουρα πρέπει να έχουν κάποια προνόμια αλλά με αυτόν τον τρόπο τιμωρούνται όλοι οι υπόλοιποι και κυρίως η ομάδα... και αυτό δεν το θέλει ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ