ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Δευτέρα έχει προσφυγές και Μολέντο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις προσφυγές που θα εκδικαστούν στην ΕΠΟ και περιμένει το ραντεβού με την Ιντερνασιονάλ για τον Μολέντο.

Αρκετό φόρτο εργασίας έχει τη Δευτέρα η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Στην ατζέντη υπάρχουν εκκρεμότητες για τη νομική υπηρεσία, αλλά και στο μεταγραφικό κομμάτι, που πρέπει να επιλυθούν.

Σε πρώτη φάση, θα εκδικαστούν στην ΕΠΟ οι προσφυγές τεσσάρων ποδοσφαιριστών, των Νίκλας Χουλτ, Μλάντεν Πέτριτς, Στέργου Μαρίνου και Νίκου Σπυρόπουλου. Η πιο σημαντική αφορά τον Σουηδό αριστερό μπακ, ο οποίος διεκδικεί την ελευθερία του και την καταβολή υψηλής αποζημίωσης, τη στιγμή που η ΠΑΕ υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει εξοφληθεί τη δόση του Οκτωβρίου και δεν είναι ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, εντός της ημέρας, ο δικηγόρος της Ιντερνασιονάλ, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες το Τριφύλλι, για να συζητήσουν για τη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο.

Η "κολοράντο" θέλει να αποκτήσει άμεσα τον 30χρονο στόπερ και έχει αυξήσει λίγο την προσφορά της, αναμένοντας θετική απάντηση. Διαφορετικά, θα διαμηνύσει ότι θα πάρει τον Μολέντο ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ