ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποστολή για το φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η αποστολή για το φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Τελικά, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Βασκωνία για το φιλικό με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τετάρτη (12/10), με τον Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Μετά από αρκετά μπρος-πίσω, τελικά οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συμφώνησαν με τους υπευθύνους της Ρεάλ Σοσιεδάδ και κανόνισαν το φιλικό παιχνίδι, που είχε καταρχήν ματαιωθεί!

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 12 Αυγούστου στο στάδιο Ανοέτα του Σαν Σεμπαστιάν, με τη σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 20:00 τοπική ώρα, δηλαδή, στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ισπανία το μεσημέρι της Τρίτης και ο Αναστασίου ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές οι οποίοι την απαρτίζουν, μετά την προπόνηση της Δευτέρας (10/8).

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι Στιλ, Γιαννακόπουλος, Χουχούμης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Δώνης, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Πράνιτς, Αγγελόπουλος, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ.

Ξεχωρίζει η παρουσία του Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος θα ακολουθήσει την ομάδα για να μπει στο κλίμα, όπως και του Γιαννακόπουλου, ενώ, στην Αθήνα μένουν οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Μπούρμπος.

Το φιλικό επιβεβαίωση και η βασκική ομάδα:

Μπήκε ο Τριανταφυλλόπουλος

Μετά από δύο ημέρες ατομικής προπόνησης, ο Τριανταφυλλόπουλος ενσωματώθηκε με την ομάδα τη Δευτέρα (10/8) και γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Αντίθετα, οι Τελάντερ και Λαγός έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ο Μπούρμπος έκανε θεραπεία και γυμναστήριο και ο Εσιέν συνέχισε την αποκατάσταση του.

Στο αθλητικό κέντρο "Γεώργιος Καλαφάτης" οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν, αρχίζοντας με προθέρμανση, πάσες και ακολούθως τακτική 11 εναντίον 11.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ