ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αποκάλυψη των Πορτογάλων: 2.438.000 ευρώ η πώληση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό με το κόστος του deal να ανέρχεται στα 2.438.000 ευρώ.

Στη Λισαβώνα θα μετακομίσει οριστικά το καλοκαίρι ο 23χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Η Μπενφίκα ανακοίνωσε την απόκτησή του από το "τριφύλλι" και το κόστος του deal ανέρχεται στα 2.438.000 ευρώ.

Δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που θα καταλήξει στα ταμεία των "πρασίνων", μιας και στο ανωτέρω συμπεριλαμβάνονται και προμήθειες ενδιάμεσων (μάνατζερ).

Ο Βλαχοδήμος γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη το 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της γενέτειράς του.

Το 2016 ήλθε στον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φορά μέχρι και σήμερα. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ δεν έχει κληθεί σε κάποια εθνική (έχει το δικαίωμα να παίξει για την Ελλάδα) σε επίπεδο Ανδρών.

Στην πορτογαλική πρωτεύουσα θα βρει τον Έλληνα διεθνή μέσο, Ανδρέα Σάμαρη, εάν βέβαια αυτός δεν πουληθεί κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2018.

Για τη θέση του βασικού στους "αετούς" θα ανταγωνιστεί κυρίως με τον Μίλε Σβίλαρ, ενώ στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Πάουλο Λόπες, Μπρούνο Βαρέλα και Φάμπιο Ντουάρτε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ