ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού

Η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού κράτησαν διαφορετική στάση και στο ματς με τον Λεβαδειακό μένοντας σιωπηλοί για ένα ημίχρονο. Αποδοκιμασίες και πάλι για τον Πράνιτς.

Πριν από λίγες μέρες η Θύρα 13 τοποθετήθηκε επισήμως με ανακοίνωσή της για τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι από εδώ και πέρα παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κρίνονται σε κάθε παιχνίδι και πως μόνο οι ίδιοι μπορούν να αντιστρέψουν το κλίμα.

Στο ματς με τον Λεβαδειακό η Θύρα 13 αλλά και εν γένει οι οπαδοί του τριφυλλιού κράτησαν και πάλι διαφορετική στάση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και το ματς κόντρα στην Καλλονή, στο οποίο είχαν διαμαρτυρηθεί "βουβά" για την έως τώρα πορεία των πράσινων. Μάλιστα προς το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό έστειλαν για ακόμη μια φορά ένα μήνυμα σε παίκτες και τεχνικό τιμ ενόψει της συνέχειας.

Το Sport24 ήταν από νωρίς στο "Απόστολος Νικολαίδης" και είδε τους δρόμους γύρω από το γήπεδο αλλά και τις εξέδρες της Λεωφόρου να είναι εντελώς άδειες 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, Οι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού μπήκαν στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης ή ακόμα και μετά το ξεκίνημα του αγώνα. Στο σύνολο τους όσοι βρέθηκαν στο Απόστολος Νικολαίδης δεν ήταν περισσότεροι από 6.000.

Η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο άπαντες περίμεναν να δουν τη στάση θα κρατήσει ο κόσμος του τριφυλλιού σε όλη τη διάρκεια του ματς προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των πράσινων. Αρχικά οι φίλοι του Παναθηναϊκού, όπως και στο ματς με την Καλλονή, έμειναν "βουβοί". Τόσο οι οργανωμένοι όσο και οι υπόλοιποι. Για ένα 45λεπτο δεν ακουγόταν τίποτα στο γήπεδο παρά μόνο οι πανηγυρισμοί και τα χειροκροτήματα στα τρία γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και σε αντίθεση με το ματς με την Καλλονή, οι φίλοι των πράσινων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας και το γήπεδο πήρε "ζωή". Βέβαια οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα γκολ μπροστά από τη Θύρα 13 για να "ζεστάνουν" λίγο την ατμόσφαιρα και δη τους οργανωμένους φίλους τους.

Οι αποδοκιμασίες και το σύνθημα... μήνυμα

Υπήρξαν φυσικά και αποδοκιμασίες κυρίως προς το πρόσωπο του Ντάνιελ Πράνιτς (μαζί με χειροκροτήματα από άλλους...) όταν αυτός αντικαταστάθηκε από τον Αμπέντ. Μπορεί να ήταν λιγότερες σε σχέση με το παιχνίδι με την Καλλονή όπου και πάλι ο Κροάτης τα είχε ακούσει από την πράσινη εξέδρα αλλά και στο ματς με τον Λεβαδειακό... πλήρωσε το μάρμαρο.

Η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Υπήρξε και μήνυμα και μάλιστα σκληρό από την πράσινη εξέδρα μετά το 85' της αναμέτρησης όταν οι φίλοι του τριφυλλιού θέλησαν με ένα νέο σύνθημα από τη Θύρα 13 να υπενθυμίσουν σε όλους παίκτες και τεχνικό τιμ ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και ζητούσε από τους παίκτες να παίξουν "με τρέλα και ψυχή" αλλιώς να αποχωρήσουν από το τριφύλλι.

Με τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των πράσινων υπήρξε και μια παρεξήγηση καθώς κάποιοι φίλοι του τριφυλλιού που ήταν πάνω από τη φυσούνα γύρισαν και φώναξαν προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο "Παίξτε μπάλα" και ο Γιάννης Αναστασίου φάνηκε σαν να απαντάει κάτι προς την εξέδρα. Άμεσα, όμως, αποχώρησε χωρίς να δοθεί συνέχεια σε μια παρεξήγηση που δεν κράτησε ούτε δέκα δευτερόλεπτα αλλά φανερώνει την ένταση που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στον Παναθηναϊκό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ