Η Alpha έχει υποχρεώσεις έναντι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Στο ραντεβού του Δημήτρη Μπαλτάκου με τραπεζικά στελέχη, θα συζητηθούν τα αντισταθμιστικά της Alph Bank προς τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Με στελέχη της Alpha Bank αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας (5/4) ο Δημήτρης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα μιλήσει με τους τραπεζικούς για τη σχεδιαζόμενη μεταφορά των τμημάτων από το «Απόστολος Νικολαΐδης», στου Γουδή.

Η σχέση μεταξύ Ερασιτέχνη και Alpha Bank είναι άρρηκτη: η τράπεζα υποχρεούται να κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στο Βοτανικό. Διαφορετικά, με βάση το νόμο της Διπλής Ανάπλασης δεν πρόκειται να λάβει άδεια λειτουργίας για το εμπορικό κέντρο στην ίδια περιοχή.

Οι επιτελείς του τραπεζικού ιδρύματος επιθυμούν την απεμπλοκή του Παναθηναϊκού από την περιοχή και προτίθενται να υποστηρίξουν τη μεταφορά του στου Γουδή. Ευλόγως, προκύπτει το ζήτημα ποια θα είναι τα αντισταθμιστικά για τον Ερασιτέχνη και υπό ποιες παραμέτρους θα μετεγκατασταθεί.

Αυτό θα συζητήσουν ο Δημήτρης Μπαλτάκος και τα ανώτατα στελέχη της Alpha Bank. Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου θα διασφαλίσει όρους βιωσιμότητας για τη μετακόμιση και δεν πρόκειται να απεμπολήσει τα κατοχυρωμένα δικαιώματα της από τη Διπλή Ανάπλαση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24