ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γυρνάει και προπονείται ο Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους με το Μάλι και θα είναι πανέτοιμος για το αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Λιγότερο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί, αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Ουσμάν Κουλιμπαλί, στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αφρικανός αμυντικός είχε υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού, όμως μετέβη στο Μπαμάκο, την πρωτεύουσα του Μάλι και ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα.

Το ιατρικό επιτελείο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εξέτασε τον Κουλιμπαλί και κατέληξε ότι είναι προτιμότερο να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Γκαμπόν, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Άλλωστε, το Μάλι είναι τελευταίο στον όμιλο και έχει αποκλειστεί.

Ωστόσο, ο Κουλιμπαλί επέστρεψε στην πατρίδα του με σκοπό να αγωνιστεί, σε αντίθεση με τους άλλους δύο τραυματίες της αποστολής που δεν ταξίδεψαν καν. Κάτι που επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μοχάμεντ Μαγκασούμπα: "Ο Ουσμάν είχε έναν τραυματισμό με την ομάδα του, αλλά πίστευε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει με τη Γκαμπόν. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε και τον αφήσαμε να γυρίσει στην Ελλάδα".

Το θετικό που προκύπτει είναι ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του Κουλιμπαλί από το αθηναϊκό ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου. Ο Αφρικανός θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις από τη Δευτέρα (13/11), μαζί με τον Ροντρίγκο Μολέντο και τον Γιακούμπα Σιλά και θα είναι έτοιμοι για το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ